Lépjenek színre a pénzes boríték láthatatlan hősei!

2013. június 06. csütörtök - 11:07 / piacesprofit.hu
  •    

Idén hagyományteremtő céllal rendezik meg az Országos Bérügyviteli Bajnokságot. A verseny célja, hogy szakmai megmérettetést és komoly elismerést adjon a bérügyvitel területén dolgozóknak. A versenyre való jelentkezési határidő 2013. június 20.

Jó pénzügyes nélkül nincs sikeres vállalat – Kép: SXC

Idén júniusban indul a NEXON a NAV és a BGF közös szervezésű bérügyviteli versenye. A versenyre bárki jelentkezhet, aki otthonosan mozog a bérügyvitel világában, és kellő affinitást érez magában, hogy megmérettesse szakmai tudását.

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság jó alkalmat teremt arra, hogy a bérügyvitel láthatatlan „hősei” színre lépjenek, és a közvélemény előtt nyilvánvalóvá váljon, hogy lelkiismeretes és szakszerű munkájuk nélkül nincs sikeres vállalat, intézmény – mondta el Ocskay Szilárd a NEXON tulajdonosa. „A kezdeményezéssel szeretnénk a közvélemény figyelmét is felhívni erre a fontos, de sokszor nem kellően elismert szakmára, egyben megmérettetési és tanulási lehetőséget adni a megcélzott szakembereknek.”

A bajnokság szervezett keretet biztosít a bérügyviteli szakmában dolgozó szakemberek számára szakmai ismereteik bővítésére. Egyúttal elősegíti a társadalom adótudatosságának növelését és az önkéntes jogkövetés megszilárdulását – nyilatkozta Varga Árpád a Nemzeti Adó- és Vámhivatal külső kapcsolatokért felelős elnökhelyettese, a verseny egyik mentora.

„A BGF kiváló munkaerő piaci reputációja elsősorban a gyakorlatorientált képzésnek köszönhető. Úgy látjuk, hogy az Országos Bérügyviteli Bajnokság is jó lehetőség a hallgatók gyakorlati tudásának gazdagítására. Ezért bátorítjuk hallgatóinkat, hogy kapcsolódjanak be ők is a versenybe, amely természetesen más felsőoktatási intézmények hallgatói számára is nyitott” hangsúlyozta Kriszt Éva a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora.

A versenysorozat havi online feladatsorok megoldásából áll, majd a fordulók harminc legjobbja november végén vív tantermi keretek között döntőt. A nyertesek pénzbeli, illetve értékes tárgyi jutalmakat, a legjobb résztvevő, pedig a „Bérügyvitel Bajnoka – 2013” cím viselésének jogát is elnyeri.

A versenyre való jelentkezési határidő június 20.

Részletes versenyfelhívás itt olvasható!