Konferencia és expo a körforgásos gazdaságról

2017. május 05. péntek - 13:14 / PP
  •    

A Körforgásos Gazdaságért Alapítvány és CEEweb a Biológiai Sokféleségért egyesület közös szervezésében 2017. június 1-én kerül megrendezésre a CIRCULAR HUNGARY 2017 konferencia és expo a Millenáris D épületében. A szakmai esemény fő célja, hogy bemutassa a körforgásos gazdaságban rejlő üzleti és innovációs lehetőségeket, vállalati gyakorlatokat, illetve ezekhez felhasználható finanszírozási forrásokat.

CH 2017 logo-02A Circular Hungary 2017 konferencia és expo átfogó képet kíván adni hazai cégek, vállalkozók és vállalati szakemberek számára a körforgásos gazdaságban rejlő vállalati és üzleti lehetőségekről. Elsősorban azon vállalatok számára ajánljuk a részvétel, melyek az újrahasznosítás különbözős formáiban, a környezetbarát terméktervezésben, az erőforrás-hatékonyság növelésében érdekeltek, és nyitottak az innovatív üzleti és technológiai változásokra. Az konferencia hazai és külföldi előadói bemutatják ennek az új koncepciónak a vállalatok számára hasznosítható modelljeit és eddigi tapasztalatait. Az előadások mellett szekcióüléseken és egy workshop-on lesz lehetőség a résztvevőknek a hurok bezárásának módjaival, az újrafeldolgozás különböző innovatív formáival, illetve a körforgásos gondolkodással és cselekvéssel részletesebben is megismerkedni.

A konferencia mellett expóra is sor kerül, ahol olyan a termékeket és szolgáltatásokat mutatnak be a kiállítók, melyek valamilyen formában megjelenítik a körforgás gazdaság különböző jellemzőit.

A Circular Hungary 2017 konferencia honlapján egy négyrészes online kurzus is segít megérteni a körforgásos gazdaság lényegét, eredetét, alkalmazási lehetőségeit vállalati példák bemutatásán keresztül.

A konferencia programját itt találja.