TÁMOP: Módosult a határidő

2012. május 29. kedd - 10:45 / piacesprofit.hu
  •    

A Rugalmas munkahelyek TÁMOP-2.4.5-12/1-8 kiírások beadási határideje módosult, a pályázatok benyújtására 2012. május 30-től június 29-ig van lehetőség.

 

Kép:PP archív
Kép:PP archív

A pályázat biztonságos munkaerőpiaci feltételeket kíván teremteni, amely egyfelől lehetővé teszi a vállalkozások számára az igazodást a változó feltételekhez, másfelől biztosítja a munkavállalók számára a foglalkoztatás biztonságát, segíti a munkahely megtartását, vagy munkanélküliség esetén az újbóli elhelyezkedést. A pályázat célzottan kívánja fejleszteni a munkaszervezeteket. 1 – 15 millió forint igényelhető most a munkakörök átszervezésére, új munkaszervezési formák kialakítására, a hibák feltárására és javítására képzési és tanácsadási szolgáltatások igénybevételével.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.4.5-12/1-8 jelű, „A munka és a magánélet összehangolását segítő (munka)helyi kezdeményezések" című konstrukciókhoz elérhetők a kitöltőprogramok a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján, valamint a „Szükségletfelmérés" melléklet letölthető word formátumban.