Szakmai vásár ingyen? Most lehet!

2014. november 28. péntek - 14:36 / piacesprofit.hu
  •    

A 3 legígéretesebb magyarországi vagy határon túli magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként Európa egyik legnagyobb, online alapú szolgáltatásokat és azok jövőjét bemutató szakmai eseményen december 9, 10, 11-én! 2014. november 30-án éjfélig várják a szervezők a digitális innovációkat. 400 befektető, Google, Facebook, Yahoo sztárcégek vezetői és a magyar ötletek egy helyen!

Kép:PP archív

2014-ben második alkalommal hirdet meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyarországi és a határon túli magyar startupok számára. A LeWeb verseny profiljából adódóan most olyan startupok jelentkezését várják a szervezők, amelyek a digitális innováció és az online-alapú üzlet területén dolgoznak. A nyertesekre 400 nemzetközi befektető és a világ meghatározó nagyvállalatainak vezetői várnak, akik a 3 napos párizsi program során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek.

November 30-án éjfélig nevezhetnek az innovátorok a Loffice LeWeb versenyre, majd a második fordulóban, december 5-én a szakmai zsűri által kiválasztott startupok pitch session keretében mutatják be, 3 perces előadásokban projektjüket. Jelentkezés és bővebb információ: http://startup.loffice.hu

LeWeb

A nemzetközileg elismert LeWeb digitális innováció konferenciát 2004-ben alapította Loic és Geraldine Le Meur, azzal a céllal, hogy a nemzetközi gazdasági élet kulcsszereplői, startupok, technológiai vállalatok és a média közösen feltárják napjaink legizgalmasabb trendjeit, vázolják az internet-alapú üzletek jövőjét. Világviszonylatban az ICT szektor kiemelkedő rendezvénye a rangos LeWeb, amelyre közel 80 országból érkeznek kiállítók, 3500 látogató és 400 befektető vesz részt az esemény 3 napján. Startup verseny is zajlik a konferencia keretében, amelynek köszönhetően 2013-ban a verseny győztese három hónap alatt félmillió Eurós befektetéshez jutott, a 2010-es verseny nyertes projektjét pedig a Google vásárolta meg 1,3 milliárd dollárért. 2014. december 9-11 között rendezik meg a LeWebet, Párizsban.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor