Startupokat keres a Cisco

2014. július 24. csütörtök - 15:24 / piacesprofit.hu
  •    

A Cisco bejelentette, hogy Európában is elindítja startup vállalkozásokat támogató Entrepreneurs in Residence (EIR) programját. A vállalat öt-tíz innovatív induló vállalkozást keres, amelyek a big data, az It-biztonság és az okos városok területein rendelkeznek új megoldásokkal.

Csapjon ön is a Start gombra! – Kép: Pixabay

A kezdeményezés azokat a kezdő vállalkozásokat támogatja, amelyek előremutató ötleteken dolgoznak a „Minden a hálón” (Internet of Everything – IoE), az okos városok, a biztonság, vagy a big data területén.

A Cisco a Pioneers szervezettel együtt választja majd ki azt az EIR programban résztvevő 5-10 startup céget, amelyek pénzügyi- és eszköztámogatásban részesülnek, valamint hat hónapig együtt dolgozhatnak a Cisco mérnökeivel és termékfejlesztési szakértőivel a vállalat bécsi irodájában.

A támogatásban részesülő startup vállalkozások első csoportját az osztrák fővárosban ősszel megrendezésre kerülő Pioneers Festival keretében mutatják be. A kiválasztás során főként az üzleti terv megvalósíthatóságát, a jelentkezők erősségeit, illetve Cisco IoE stratégiájával való összehangoltságot vizsgálják majd a bírák.

A startup vállalkozások a Pioneers oldalán található formula kitöltésével szeptember 1-ig jelentkezhetnek a programba.

Ne az államtól várjuk a csodát!
Akkor lesz Magyarországon fejlődő, virágzó startup világ, ha lesznek vállalkozók és elterjed a modern vállalkozói kultúra. Ne az államtól várják a magyar innovátorok a megfelelő startup világ létrehozását, ám a kormányzatnak megvannak az eszközei arra, hogy katalizátorkén virágzó startup ökoszisztéma létrejöttét segítse, részben pályázati pénzeken keresztül – hangzott el a BKIK és a Piac & Profit közös „Te is lehetsz startup” konferenciáján.

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor