Legyen Ön is trafikos 2.0!

2013. május 02. csütörtök - 15:01 / piacesprofit.hu
  •    

Megjelent a dohánytermékek kiskereskedelmi jogosultságának átengedésére kiírt nyilvános koncessziós pályázat új kiírása azokra a településekre, amelyekre a korábbi pályázaton senki nem jelentkezett, vagy a pályázat eredménytelen lett.

Ausztriában már régóta működik a trafikrendszer – Kép: Tabak-Austria GMBH

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a 2013. február 22-i ajánlati határidővel meghirdetett, dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére kiírt nyilvános koncessziós pályázat vonatkozásában a nemzeti fejlesztési miniszter által 2013. március 28-án eredménytelenként kihirdetett pályázatokkal érintett települések esetében új pályázati kiírást tesz közzé.Az első körös pályázaton ugyanis főként a kistelepülések esetében nem tudtak eredményt hirdetni, mivel érvényes pályázat sem érkezett az alacsony forgalmat ígérő trafikok nyitására. „Még mindig függőben van 1400 koncessziós pályázat, de a kormány július elsejétől meg fogja oldani az ellátatlan kistelepülések problémáját is” – mondta korábban Lázár János államtitkár. „ A jelenleg dohánybolt nélkül maradó települések listája itt megtekinthető!

A pályázattal kapcsolatos részletes személyi, jogi, pénzügyi és tárgyi feltételek, a pályázat-elbírálás szempontjai és további információk az Fdvtv. 7. §. (2) bekezdése szerint kiírt Koncessziós pályázati kiírásban találhatók. A pályázatok 2013. július 1-ig nyújthatók be, a pályázatbeadás díja 25 ezer forint plusz áfa.

A Pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-14:00 óráig vehetőek át térítésmentesen, illetve térítésmentesen letölthetőek a www.kormany.hu, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (www.nemzetidohany.hu), valamint a Széchenyi Programiroda (www.szechenyiprogramiroda.hu) weboldaláról.

A Pályázati kiírás nyomtatott formában történő személyes átvétele esetén egy személy kizárólag egy pályázati kiírást vehet át.

A részletes pályázati kiírás itt olvasható!

 

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek