Kkv-k figyelem! Fiókban porosodó ötletek kerestetnek

2012. december 03. hétfő - 20:52 / piacesprofit.hu
  •    

A Regionális Fejlesztési Holding Zrt., a hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozások országos leányvállalati hálózattal rendelkező fejlesztési és finanszírozási partnere idén első alkalommal írja ki az RFH Ecospinning Díjat.

Az RFH Ecospinning Díj a magyar vállalkozók és vállalkozások bármely ok miatt fiók mélyén porosodó fejlesztési ötleteit, terveit szeretné felszínre hozni, mert most minden rejtett tartalék, jó ötlet, elnapolt terv felértékelődik és segíthet az előre lépésben.

Az RFH Ecospinning Díjra nevezhet minden működő, hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozás, ha rendelkezik olyan ötlettel, fejlesztési tervvel, amely:

Megvalósítható és megvalósításra érdemes, és/vagy

Magyar innovációt erősít a hazai és nemzetközi piacon, és/vagy

A helyi termék piaci lehetőségeit növeli, és/vagy

A fenntarthatóság, az újrahasznosítás területén kíván üzletileg sikeres koncepciót megvalósítani

Tudnivalók
A pályázati űrlapokat a www.ecospinning.rfh.hu és a www.rfh.hu weboldalakról lehet letölteni. A pályázatokat, elektronikusan, vagy postai úton kérjük eljuttatni az RFH címére, vagy személyesen leadni az RFH regionális központjainak irodáiban. Leadási, beérkezési határidő: 2012. december 31. Az RFH Zrt. az általa felállított szakmai zsűri értékelése során választja ki a legjobbnak ítélt projektmunkát és hirdeti ki az RFH Ecospinning Díj 2012 győztesét. (A győztes pályázó értesítést kap a díj elnyeréséről) A díj 2013. január 17-én, díjátadó ünnepség keretében kerül átadásra.

Az RFH Ecospinning Díj 2012-t a Regionális Fejlesztési Holding Zrt. alapította. A díjra minden olyan cég, vállalkozás illetve egyéni vállalkozó nevezhet, aki magyarországi bejegyzésű és működésű, általa alapított, vagy meglévő céggel rendelkezik, továbbá a díjra nevezett projektötletét Magyarországon kívánja megvalósítani. A díjra pályázó projektnek értékhatára nincs.

Az RFH Ecospinning 2012 Díjjal járó jutalom, a következő ingyenes és térítésmentes szolgáltatásokat tartalmazza: a pályázó által benyújtásra kerülő projekt megvalósításához szükséges teljes körű szakmai segítségnyújtást, konzultációt, a projekt megvalósításához segítséget adó pályázatok megírását, teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást az elszámolási időszak végéig, sikeres pályázat esetén az elszámolások, projekt előre haladási jelentések elkészítése, a fenntartási időszakra vonatkozó kötelezettségvállalások teljesülésének nyomon követése, ehhez kapcsolódó jelentések összeállítása a közreműködő szervezetek részére,

Az RFH Ecospinning Díj 2012 nyertesével a Regionális Fejlesztési Holding szerződéskötést kezdeményez a projekt megvalósítására, amely részletesen tartalmazza az együttműködési, szerződési feltételeket.

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek