Keresik a legjobb bérszámfejtőt

2015. április 07. kedd - 10:50 / piacesprofit.hu
  •    

Kétmillió forintos díjak várnak az Országos Bérügyviteli Bajnokság nyerteseire. A versenyre 2015. április 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők, beleértve a főiskolák és egyetemek hallgatóit is.

Kép:sxc

Április 15-én veszi kezdetét az ötfordulós, bruttó 2 millió forint összdíjazású III. Országos Bérügyviteli Bajnokság.  A NEXON humánügyviteli szolgáltatóvállalat szervezésében, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) szakmai támogatásával megrendezésre kerülő versenyre – munkaviszonytól, munkatapasztalattól függetlenül – bárki nevezhet, aki otthonosan mozog a bérügyvitel területén, és szívesen megméretteti tudását. A szervezők a felsőoktatásban tanulók jelentkezését is várják.

A tavaly több mint ezer versenyző részvételével lezajlott országos megmérettetés célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a bérügyviteli dolgozók munkájának fontosságára, valamint az adótudatosság növelésének és az önkéntes jogkövetés megszilárdításának jelentőségére.

A verseny első fordulójában a résztvevők négy hónapon keresztül (április, május, szeptember, október) online feladatsorokat oldanak meg, a november 12-i döntőben pedig a fordulók során a harminc legjobb eredményt elérő versenyző méri össze tudását.

Az idei verseny újdonsága, hogy az online fordulókat követően bérügyviteli klubot tartanak a szervezők. A szakmai esemény alkalmat ad a személyes találkozásra a feladatkészítőkkel, valamint – a BGF és a NAV előadói közreműködésével – a forduló témáihoz kapcsolódó adóellenőrzési tapasztalatok, aktualitások, illetve jogszabályi összefüggések bemutatására, megvitatására. (A szervezők a bérügyviteli klubra a versenyen nem induló érdeklődőket is szeretettel várják.)

Az MKIK oklevéllel ismeri el a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve szakmai karrierjüket. A 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyző közé bekerülő hallgatói jogviszonyban álló résztvevőnek pedig a NEXON ösztöndíjat, továbbá gyakornoki munkahelyet ajánl fel.

A versenyre való jelentkezési határidő április 15-e. Részletes versenyfelhívás az alábbi linken található: www.obb.hu