Ingyenes fórum segít pályázatot nyerni

2012. november 07. szerda - 12:10 / piacesprofit.hu
  •    

Folytatódik a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget. A 18 vidéki és egy budapesti állomásból álló rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról, az operatív programok sajátosságairól és a Széchenyi Programiroda jövőbeli szerepéről tájékozódhatnak. A fórumon megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek.

Kép:PP/FörsterTamás

A Széchenyi Programiroda 2012. november 12. és december 5. között szervez szakmai fórumokat a nagyvárosokban és Budapesten a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket.

A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket.  A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak.

A további részletekről és a konferenciák pontos időpontjáról és helyszínéről itt tájékozódhat.

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek