Hogyan jut uniós pénzhez az én cégem?

2015. június 16. kedd - 14:10 / PP
  •    

A magyar cégek már régóta várják az uniós források megnyílását. Az első nagyobb pályázatokat kiírták, alig pár hét van felkészülni a pályázatok beadására. Június 23-án szakértők segítenek!

Kép:EU

Hosszú várakozás után megindulnak végre az új uniós pályázati ciklus nagyobb volumenű kiírásai. Igazi pályázati dömping kezdődik a nyáron.

Június 22-től nyújthatják be pályázataikat azok a mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyek piaci megjelenésük segítésére – külföldi kiállításokon, vásáron való részvételre, saját árubemutatóra, többször használatos marketingeszközökre, reklámköltségekre kívánnak európai uniós forrásokat igénybe venni.

Július 8-ától a termelési kapacitásaik bővítésére 65 milliárd forintos keretösszeggel írt ki pályázatot a kormányzat, amelyből a cégek modern eszköz- és gépparkot vásárolhatnak, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyeket alakíthatnak ki a versenyképesség feltételeinek megteremtése és fenntartása érdekében. Ekkortól elérhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázat is, melynek célja a vállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése. (Az eddig megjelent pályázatokról itt olvashat.)

Melyik régióban milyen pályázatok elérhetők?
Pontosan mit tartalmaznak a kiírások, mik az elvárások és mi a teendő a pályázat beadásáig?
Honnan teremthető elő a szükséges önerő?

Minderről szó lesz a Piac & Profit EU-pályázatok – 2015 fórumán 2015. június 23-án, ahol minden már tudható, publikus információt szakértők osztanak meg a jelenlévőkkel. A rendezvényen személyes, egyéni konzultációra is nyílik lehetőség!

Biztosítsa be helyét minél előbb!

Részletes program és regisztráció itt.