Hárommilliárd kommunikációra. Kié lesz?

2014. január 06. hétfő - 06:38 / piacesprofit.hu
  •    

Ötféle kommunikációs tevékenységre vonatkozó nyílt közbeszerzést írt ki az NFÜ – a megszűnése napján. Teljes becsült összértéke nettó 2,9 milliárd forint, egyben és részenként is pályázható.

Kép:PP archív

Megszűnésének napján hárommilliárdos kommunikációs tendert írt ki a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) – nem igazán tudni, mi célból. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség január elsejével szűnt meg jogutódlással, az uniós fejlesztési programok végrehajtása a szaktárcákhoz kerül, míg a források felhasználását a Miniszterelnökség koordinálja.

Kedden – mint azt a Kreatív Online megírta – az ügynökség egy 2015 szeptemberéig szóló marketing-kommunikációs keretszerződésre írt ki uniós közbeszerzést. Ebben ötféle feladatot jelölnek meg, az összérték 2,9 milliárd forint. Ezzel ugyan nem ér el rekordot a tender a hazai komminikációs közbeszerzések között, de csak azért nem, mert az MNB nemrégiben kiírt egy olyan tendert, amelynek a keretösszege akár a hatmilliárd forintot is elérheti – írja a kommunikációs szakportál. Az NFÜ mostani kiírása így a második hely környékén mozog.Az uniós közbeszerzési portálon megjelent felhívás szerint nyomdai munkákra 400 millió keretösszegre lehet jelentkezni – itt a feladat szórólapok, dekorációs és marketingeszközök tervezése és kivitelezése. A 800 milliós PR-részben kreatív stratégiákat és terveket kell készíteni, el kell látni a sajtókapcsolati feladatokat (erre egyébként az NFÜ-n belül is volt, a kancelláriánál pedig van egy elég nagy szervezeti egység), miközben negyedévente ügynökségi prezentáció is szükséges.

A jelentkezési határidő február 17-e, 10:00 óra. A szerződés kezdete március 25-e, befejezése pedig 2015. szeptember 30.

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek