Jó lehetőség fiatal vállalkozóknak

2014. január 10. péntek - 08:10 / piacesprofit.hu
  •    

35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget a Junior Expo. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség.

Kép: PP-archív

Új programelemekkel, változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk, sőt a környékbeli országok  fiatal vállalkozóit is a Junior Expo 2014-ben! A rendezvény továbbra is a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget az Agria Universitas Egyesület rendezésében, a résztvevőket szakmai zsűri választja ki. Minden megyéből 10, Pest megyéből 20 vállalkozás fogadására van lehetőség, ugyanakkor idén már a határokon túli fiatal vállalkozók is jelentkezhetnek! A rendezvény társszervezője: Kárpát Régió Üzleti Hálózat Zrt.

A szakkiállítás és vásár civil kezdeményezés, nem profitcélú rendezvény, célja, hogy a fiataloknak bemutatkozási, üzletkötési lehetőséget teremtsen. A kétnapos program időpontja: 2014. március 7–8. Helyszín: Agria Park, Eger

Értékes díjazás, irány New York!

A Junior Expo legsikeresebb vállalkozói értékes díjazásban részesülnek, a 2013-as győztes, a baba-mama marketinggel foglalkozó Promobox Kft. vezetője, Fejérdy Zsófia Kínában mutathatta be szolgáltatását.

Az expó „Jó vállalkozás- biztos jövő!” elnevezésű versenyének 2014-es I. helyezettje utazást nyer New Yorkba!

Kreatív megoldások, szabad bemutatkozás

A vállalkozók Egerben, az Agria Park Kiállítótermében kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, a megjelenés formája szabadon választható (termékbemutató, powerpoint előadás, kiállítás a standnál stb.). A részt vevő kiállítóknak 2×2 méteres standot biztosítunk, amit tetszőlegesen használhatnak ki.

Miért jó „expózni”?
A vállalkozás ismertségének növelése, új üzleti kapcsolatok kialakítása, konkurencia felmérés – ebben segíthet egy expó. Fiatal vállalkozások itt bizonyíthatják profizmusukat, ötletességüket és lendületüket, amelyre a nagyobb cégek képviselői is felfigyelhetnek. Olyan kapcsolatok köttethetnek így, melyek szereplői a normál üzleti világban nem, vagy csak nehezen találnának egymásra. A több szféra képviselőit is befogadó vállalkozói expók nagy előnye, hogy színességük, változatosságuk révén a nagyközönség érdeklődésére is számot tartanak, így kiváló alkalmat adnak termékek, szolgáltatások pozicionálására, új kínálati elem bevezetésére.

Újdonságok, változások

Az üzleti életben fontos a megújulás, az alkalmazkodás, ezért 2014-ben felfrissül a rendezvény. Az V. Junior Expo szervezésében figyelembe vesszük korábbi kiállítóink véleményét, ezért például workshopokat szervezünk az eddigi vállalkozói konferencia helyett.

Az V. Junior Expo időpontja épp a Nőnapra esik, az alkalom pedig lehetőséget ad arra, hogy foglalkozzunk a női vállalkozói élethelyzettel. Izgalmas beszélgetéseket, eszmecseréket tervezünk, valamint női vállalkozók kapcsolatépítő találkozóját.

Kísérő programként 2014-ben a megváltozott munkaképességű alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozások szakmai kiállítását rendezzük, esetükben a részvételnek nem feltétele a 35 év alatti életkor.

Kapcsolódó rendezvények: workshopok, kerekasztal beszélgetések, tanácsadás (pályázatok, hitelek, adózás, könyvelés, PR, marketing), szórakoztató és kulturális programok, gyermekprogramok.

Feltételek – ami nem változott

A vállalkozók ingyen kapják a standot, a promóciót, és díjmentesen vehetnek részt a workshopokon, beszélgetéseken, tanácsadásokon – így közel 350 000 Ft-os programcsomagot kapnak. A részvételhez regisztráció szükséges (jelképes 10 000 Ft/vállalkozás/2 fő), mellyel a vállalkozás képviselői egy szállás-, étkezés és programlehetőségekhez kedvezményt nyújtó Expo-kártyát kapnak. A regisztrációs díj így már a szállásköltségeknél megtérül.

Jelentkezési lap és mellékletei letölthetők a juniorexpo.hu honlapon, a Jelentkezés menüpont alatt.

Határidő: 2014. január 25.

A zsűri február 1-jéig dönt a részt vevő vállalkozásokról.

 

 

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek