KKV-AKADÉMIA a reklámadótól a tartalommarketingig

2014. július 29. kedd - 08:10 / piacesprofit.hu
  •    

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudást.

A legjobb iskola az élet. A KKV-AKADÉMIA az üzleti élet folyamatos változásairól ad olyan, sehol meg nem szerezhető tudást, melyekre csak tapasztalatok árán lehetne szert tenni. Aki képes a drága idejéből áldozni arra, hogy mások tudásából, tapasztalataiból, ötleteiből merítsen, az hatalmas versenyelőnyre tehet szert. Akár már másnap beépítheti üzletmenetébe a friss ismereteket, praktikákat, tanácsokat.

Majd 30 KKV-AKADÉMIA rendezvényen, mintegy 2500 vállalkozásvezető tanult a cégélet különböző területéről, s „más kárán tanulta meg” a legjobb módszereket, megoldásokat, újdonságokat, praktikákat.

Idén szeptemberben az első akadémia közkívánatra ismételten foglalkozik a korlátlan ügyvezetői felelősség veszélyének témakörével. Emellett részletesen ismerteti a reklámadó nem csak a médiát, hanem minden vállalkozást érintő adminisztrációs és adózási kötelezettségét. Mert sokan nem tudják, hogy még az önreklámot is adóztatják.

Nagyon sokan szeretnének biztos piacot maguk mögött, s erre a legjobb megoldás egyike egy beszállítói pozíció megszerzése valamely nagyvállalatnál, amely egyébként külpiacra lépést is jelent. A beszállítói lét megszerzésének legfontosabb feltételeiről lesz szó a szeptemberi második KKV-AKADÉMIÁN. Az ügyfél-kezelés, az értékesítés a legfontosabb egy cég életében. A legkorszerűbb eladási módszerek, az ügyfél-kezelés legfinomabb részletei derülnek ki még szeptemberben. A következő akadémiai rendezvényt a cég biztonságának kérdésköréből állítottuk össze. Fő a biztonság a cégélet minden területén. Mennyiben kerül ez nekünk, ha figyelünk rá, s mennyibe, ha nem. Sokan szeretnék egyben megismerni az okos eszközök körébe tartozó dolgokat, s azt is, mire használhatók az üzleti életben. Szakembereink a legújabb technológiák használatának megismertetésével óriási lehetőségeket adnak  vállalkozásvezetőinknek, hogy elsőként vezethessék be az üzletükbe a legmodernebb  megoldásokat. A bizalmi vagyonkezelés intézményét már márciustól bevezette az új PTK, ám az intézményrendszer csak év vége körül áll fel, s tudhatjuk meg, hogyan, miként helyezhetjük biztonságba a cégvagyonunkat. Végül, de nem utolsósorban az utolsó akadémiai rendezvényen a tartalommarketingről, mint a manapság legjobban működő marketingkommunikációról lesz szó. A marketingtudásukat bővíteni szándékozó vállalkozásvezetők nagy örömére a legjobb szakemberektől ismerhetik meg a forgalomnövelő fortélyokat

Témáink:

  1. A korlátlan felelősség és a reklámadó kivédése (szeptember 4. csütörtök)
  2. Beszállítónak lenni jó! A biztos pozíció feltételei (szeptember 11. csütörtök)
  3. Ügyfélkezelés, a legfontosabb marketingeszköz (szeptember 24. szerda)
  4. Fő a biztonság! A biztonság megteremtésének ára az üzlet minden területén (október 21. kedd)
  5. Okos eszközök üzleti célú használata. A jövő okos és virtuális üzletvitele. (november 11. kedd)
  6. Bizalmi vagyonkezelés. Már működnek az intézmények a cégvagyon biztonságba helyezése érdekében (december 4. csütörtök)
  7. Tartalommarketing. A jó webes tartalom titka (december 16. kedd)

A Piac & Profit konferenciáin a hasznos ismeretek megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lesz lehetőség, hiszen a résztvevők egymás közötti üzleti ismerkedését elősegítő nagysikerű “Üzleti kézfogó” program 2014 őszén is folytatódik!

Regisztráljon mind a hét rendezvényre és fizessen kevesebbet, vagy éljen a céges kedvezménnyel és hozza el kollégáját is a Piac & Profit konferenciájára. A kedvezmények együtt is érvényesíthetőek.

Kérdéseivel kapcsolatban keresse a P&P Konferenciaközpont a 06-1/239-9597-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen.