Promóció

Kiváló döntés a családi nyaralásnál a Hotel Orchidea

2016. december 05. hétfő - 11:30 / Piac és Profit kft
  •    

Ha Ön nyugodt pihenésre vágyik, szép és csendes környezetben, akkor tökéletes választás a Hotel Orchidea. A magyarországi termálfürdők közül a Hotel Orchidea minőségét az évek óta visszajáró vendégkörünk bizonyítja. Barátságos, segítőkész személyzet, kényelmes szoba és kiváló étterem várja a megszállni vágyókat.

Névtelen

A saját gyógyvízzel rendelkező, 800 m2 alapterületű fürdőkomplexum mind a szállóvendégek, mind a napijegyes belépőt váltók rendelkezésére áll. További szolgáltatás a finn szauna, a turbószolárium, valamint a fény- és aromaterápiás infrakabin. Negyvennégy két-, háromágyas, kanapés, illetve összenyitható családi szobával várjuk vendégeinket. Mindegyik kádas fürdőszobával, minibárral, televízióval felszerelt.

Elérhetőség
Cím: 7054 Tengelic, Hrsz. 067/1.
Tel.: +36-74/532-720

Százhúsz főt befogadó éttermünkben tájjellegű ételkülönlegességeket, halételeket is kínálunk a magyaros konyha mellett. A játékteremben biliárd, asztali foci és darts áll rendelkezésre. A sportolni vágyók természeti környezetben túrázhatnak, kerékpározhatnak, illetve a közeli sportpályán futballozhatnak, kosárlabdázhatnak.

Gyermekbarát hotelként a parkunkban korszerű, fából készült mászóka található csúszdával és hintával felszerelve, valamint homokozó is biztosított a gyerekek számára.