Két magyar kkv is megkapta a GREEN BRANDS minősítést

2019. március 01. péntek - 20:06 / piacesprofit.hu
  •    

Február 26-án a GREEN BRANDS Hungary Magyarországon elsőként adta át a hasonló nevű elismerést nyert márkáknak a védjegy kétéves használatára feljogosító oklevelet. A díjazottak között két magyar kkv is helyet kapott.

A GREEN BRANDS független nemzetközi minősítő szervezet Németország és Ausztria után tavaly nyáron kezdte meg működését Magyarországon. A minősítésben szigorú nemzetközi módszertan szerint értékelik a márkák fenntarthatósági teljesítményét. Wiszkidenszky András, a szervezet regionális igazgatója az eseményen kiemelte, hogy a GREEN BRANDS Hungary különös hangsúlyt helyez a kis- és középvállalkozások minősítésére, kommunikációs támogatására, amelyeknek ezáltal lehetőségük nyílik márkájuk ismertségének és elismertségének növelésére.

Kép: Green Brands Hungary

Kép: Green Brands Hungary

„Hosszú évek óta sokat teszünk annak érdekében, hogy környezeti szempontokból is fenntarthatóan működjünk. Termékeink a lehető legnagyobb mértékben környezetkímélő anyagokkal és eljárásokkal készülnek. Kevés olyan hiteles díj, elismerés van Magyarországon, amely széles körben segít a környezettudatos szemléletünk megismertetésében. A GREEN BRANDS programot hitelesnek és értékesnek gondoljuk és ezért veszünk részt benne” – mondta a díjátadón Szabó Attila, a Folprint Zöldnyomda Kft. ügyvezető igazgatója.:

„Az INEST Nonprofit Kft. számára kiemelten fontos a környezetünk védelme és általában véve az értékteremtés. A GREEN BRANDS által kínált kihívás lehetőség és egyben garancia is számunkra. Garancia és lehetőség arra, hogy éberek maradjunk, és szolgáltatásunkat folyamatosan magas színvonalon tudjuk tartani. Ha úgy tetszik, ez a szó legnemesebb értelmében a minőség biztosítása” – mondta Lakatos Sándor ügyvezető igazgató.

A rendezvényen Lévai Gábor, a GREEN BRANDS Hungary ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a műhelymunka-programot indít a kitüntetés iránt érdeklődő kis- és középvállalkozásoknak.