Kétéves a Piac & Profit Klub

2014. szeptember 10. szerda - 17:07 / piacesprofit.hu
  •    

Immáron két éve sikeresen, nagy érdeklődéssel övezve működik a Piac & Profit Klub – Az üzleti kapcsolatok klubja, ahol a vállalkozások exkluzív környezetben, barátságos hangulatban ismerhetik meg egymást és az együttműködésükből fakadó előnyöket.

Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti kapcsolatok legtöbbje még mindig a személyes ismeretségre, ajánlásokra, bizalmi alapon épül. A vállalkozások egyik legfőbb problémája a kapcsolatépítés, önmaguk, szolgáltatásaik, termékeik megismertetése s ezáltal hosszú távú üzleti partneri viszony kialakítása. Az immár két éve sikeresen működő Piac & Profit Klub – Az üzleti kapcsolatok klubja ezt az igényt hivatott kielégíteni. Ez idő alatt összesen 24 klubtalálkozón 1086 cégvezető és vállalat vett részt, összesen több mint tízezer cégbemutatkozásra került sor.

Klubunkban exkluzív környezetben, barátságos hangulatban teremthet gyümölcsöző kapcsolatokat

Konferenciáink mellett havonta egy alkalommal megszervezzük az üzleti kapcsolatok színteréül szolgáló, maximált létszámú, állandó helyszínű Piac & Profit Klubot, ahol az éves klubtag egy év alatt 12 rendezvényen mintegy 300 üzleti partnerrel ismertetheti meg személyesen üzleti vállalkozását, és teremthet üzleti kapcsolatot.

S ami emellett biztos hozadéka a tagságnak – mert az emberi természet ilyen –, hogy a klubtag cégvezetők egymás iránti bizalma gyorsan kialakulhat, s ajánlhatják egymást más üzleti partnereiknek is. A kapcsolati tőkék ily módon cserélődhetnek, s bővülhet a potenciális üzleti partnerek száma.

A Piac & Profit emellett jelentős gesztusokkal kedveskedik leendő klubtagjainak. Érdemes elolvasni a Piac & Profit szolgáltatásainak egyre bővülő körét. Plusz, grátisz marketingkommunikációs szolgáltatásainkon keresztül ugyanis nemcsak a klubtagságon belül, hanem országos szinten is ismertté teheti vállalkozását.

Amely cég a Piac & Profit Klub tagja, kiemelt figyelmet kap print és online üzleti magazinjaink hasábjain. Üzleti híreit, információit kiemelt jelentőséggel kezeljük. Valljuk: klubtagjainké a Piac & Profit print és online magazin. Jelentősen több értékű hirdetési, megjelenési felülethez van klubtagjainknak jogosultsága, mint amennyi a klubtagsági díj.

Állandó helyszín:  Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b) www.larusetterem.hu

Üzleti találkozók száma: 12/év (havonta egy)

Időtartam: 3,5 óra rendezvényenként, délután 15 órától 18.30-ig

Klubnapok: havonta egy

Klubtagok maximált száma: 100

A KLUBTALÁLKOZÓKRÓL

– Személyes bemutatkozási lehetőség rendezvényenként maximum 30-30 klubtagnak.

– Tizenkét klubrendezvényen az összes klubtaggal személyes találkozó, bemutatkozó prezentációval.

– Hatfős asztaltársaságok félóránként cserélődnek, ami 5-ször 5 perc saját prezentáció (bemutatkozás) tartását garantálja (1 klubnapon egy csoportban).

– A klubtagok az állandó klubhelyiséget használhatják személyes megbeszélésekre is.

− Éves klubtagoknak egy alkalommal 10 perc plenáris prezentációs tartása (a jelentkezés sorrendjében).

– Az éves klubtagok egymás elérhetőségeit megkapják.

– A klubesemények szervezői garantálják a moderálást, a bemutatkozások elősegítését, az asztaltársaságok ésszerű cserélését (pl. ugyanabban a szolgáltatási ágban tevékenykedők nem kerülnek egy csoportba stb.).

REGISZTRÁCIÓ ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Érdeklődni Marczis Krisztina Piac & Profit Klub kereskedelmi igazgatónál lehet e-mailben ([email protected])
vagy telefonon: +36 (1) 239-8382

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek