Itt mindent megtudhat a startupokról

2018. június 27. szerda - 16:15 / piacesprofit.hu
  •    

Folyamatosan frissülő tudásbázis épül a startupok tevékenységéről a Startupinfo.hu weboldalon. Az oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a startupvilág magyar és angol nyelvű információit. 

 

A portál automatizáltan gyűjti és szerkesztők által kategorizálva, témákba rendezve teszi közzé a startupokkal kapcsolatos – magyar és angol nyelvű online forrásokból származó – híreket és információkat.

Forrás: startupinfo

Forrás: startupinfo

Saját rovatot kaptak a startupokkal, illetve a befektetői szektorral foglalkozó hírek, külön szerepeltetve a magyar, illetve a külföldi témákat. A hír címe és néhány szavas bevezetője alapján a látogatók továbbkattinthatnak az eredeti hírforrásra.

Jelenleg több mint 70 téma található az oldalon, ezek egy-egy meghatározó területtel – például a fintechhel, az okosotthonokkal vagy a robotikával –, illetve kiemelten egy-egy márkával vagy startuppal – így a Teslával, az Uberrel vagy a Prezivel – foglalkoznak.

A Startupinfo a híreket szerkesztői támogatással, időrendi és népszerűségi sorrendben, intuitív felhasználói platformon jeleníti meg. Az egyes témákat két, esetenként pro és kontra szempont szerint csoportosítva tekinthetik át az olvasók.Forrás: startupinfo

A startup cégek akár saját maguk is kezelhetik, frissíthetik a legújabb hírekkel a róluk szóló témát a Startupinfo szerkesztőségi rendszerében. 

A portált a startup vállalkozásként indult Filter innovatív hírszűrő platform alapítói indították, hogy további lendületet adjanak a

A magvető fázisú cégeket keresték a befektetők
A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) 2017. évi jelentése szerint tavaly Magyarországon 95 vállalat részesült összesen 38,2 millió euró összértékű kockázati- és magántőke-befektetésben.

hazai startup kultúra fejlődésének.

Az oldalt a piacra lépésben a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. segítette az Új Széchenyi Kockázati Tőke Program keretében, majd két év sikeres működés után a Hiventures 100 millió forintos tőkeemeléssel csatlakozott a vállalkozáshoz.

A portállal bárki nyomon követheti a startupok fejlődését, inspirálódhat a sikereikből és tanulhat a kudarcaikból” –mondta Végvári Imre, az egyik alapító. 

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.