Itt megmutathatják, mire jutottak két hét alatt

2018. augusztus 01. szerda - 16:20 / piacesprofit.hu
  •    

Pitch versennyel zárul a nemzetközi tech vállalkozó nyári iskola. A zsűriben a hazai pénzügyi szektor vezető szereplői, a magyar startup szcéna, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium is képviselteti magát.

A hazai pénzügyi szektor vezető szereplői, a magyar startup szcéna, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium is képviselteti magát annak a pitch versenynek a zsűrijében, amellyel lezárul az Európai Innovációs és Technológiai Intézet digitális ága, az EIT Digital által szervezett nemzetközi tech vállalkozó nyári iskola.16975_ms-graduation

A 18 országból érkezett 39 diák a kurzus során az EIT Digital ipari partnerei által megadott eseteket kiinduló pontként használva – szakértő coachok segítségével – üzleti megoldásokat dolgoznak ki a digitális pénzügyekben alkalmazott gépi tanulás területén. 

Magyar startupra figyelt fel a Google
Az Instalent az első magyar startup, amelyet a Google for Entrepreneurs több száz jelentkező közül választott ki a Campus Residency programjába, amin összesen 9 közép- és kelet-európai startup vehet részt. A Campus Residency 6 hónapos programsorozat, ami kifejezetten globális piacra törő, innovatív és nagy potenciállal rendelkező cégeknek szól.

A képzés zárómozzanata az e hét péntek (augusztus 3.) délelőtti pitching, ahol a résztvevő fiatalok számot adnak arról, hogy két hét alatt milyen messzire képesek eljutni az IT startupperré válás folyamatában.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.