Irodát nyit Budapesten a Kárpátia Magyar – Román Kereskedelmi és Iparkamara

2015. január 21. szerda - 11:20 / piacesprofit.hu
  •    

Napra kész, közvetlen tájékozódási lehetőséget jelent a hazai kis- és középvállalkozásoknak a Kárpátia Magyar – Román Kereskedelmi és Iparkamara a BKIK kezdeményezésére született döntése, mely szerint március végéig a román főváros mellett Budapesten is irodát nyitnak.

Kép:PP archív

A Kárpátia Magyar – Román Kereskedelmi és Iparkamara január 14-i, kolozsvári elnökségi ülésén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) kezdeményezésére úgy határozott, hogy a román főváros mellett Budapesten is irodát nyit 2015. március végéig. A Kárpátia Magyar – Román Kereskedelmi és Iparkamara már eddig is évente átlagosan 50-70 kereskedelmi és befektetői együttműködésben játszott szerepet az anyaországi és határon túli vállalkozások között. A budapesti iroda nyitásától a szervezet a magyarországi kkv-k még aktívabb szerepvállalását várja a romániai üzleti életben.

A fővárosi iroda lehetőséget teremt a hazai vállalkozásoknak arra, hogy naprakész, közvetlen tájékoztatást kapjanak az erdélyi, illetve általában a romániai üzleti, befektetési, partneri lehetőségekről. Ez amellett, hogy a kis- és középvállalkozások export- és import-tevékenységét fejleszti, a budapesti és a bukaresti iroda hozzá tud járulni a gazdasági diplomáciai célok megvalósításához, a magyar – román gazdasági kapcsolatok élénkítéséhez.

Óriási üzleti lehetőségek a magyar kkv-knak
Óriási üzleti lehetőségek vannak a magyar kkv-k számára keleti szomszédunknál – hangzott el a Piac&Profit, valamint a BKIK által szervezett Román–Magyar Üzleti Fórumon. A magyar vállalatok nyelvi nehézségek nélkül, egyszerű szabályozási, stabil pénzügyi környezetben kiváló profitkilátásokkal ruházhatnak be Romániában.

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek