Hét magyar IT cég mutatkozik be Ázsiában

2014. június 17. kedd - 17:33 / piacesprofit.hu
  •    

Hét magyar IT cég mutatkozik be június 17. és 20. között Ázsia legnagyobb infokommunikációs szakkiállításán, a szingapúri CommunicAsia rendezvényen. A négynapos expón a magyar stand a világ mintegy félszáz országából érkező több tízezer vendégnek mutatja be a magyar fejlesztéseket, az idén másodszor.

A rendezvényen való részvétel sikerét mutatja, hogy a tavaly bemutatkozó magyar Multipass Solutions Zrt. az idén Ázsiában megnyerte az IT cégeknek kiírt The Asian Banker Legjobb Felhő Alapú Megoldás Díját. A vállalat egy szingapúri banknál implementált megoldásáért, első magyar cégként vehette át az elismerést  – közölte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA).

A szingapúri expón a szoftverfejlesztő és tanácsadó Multipass Solutions Zrt. mellett bemutatkozik a budapesti Artklikk Kft., amely főként a mobiltechnológia területén K+F intenzív termékfejlesztéssel foglalkozik. A szoftverfejlesztéssel foglalkozó P92 RDI Kft. profilja a kutatásra, a fejlesztésre és az innovációra épül.

A RecognizeIT K+F technológiai és szoftverfejlesztő társaság elsősorban OTT és second screen felületeken futó alkalmazásokat fejleszt.

A SpeSys Kft. speciális hardver- és szoftvermegoldásokat értékesít.

A WebEye International Kft. több mint 12 ezer járművet szerelt fel GPS alapú flottakövető rendszerrel.

A WM Rendszerház Kft. tevékenységének alapja az M2M (machine-to-machine) iparág, amelyben a mobil- és internetszolgáltatók rendszerére épülő adatátviteli megoldásokat kínál.

Az EnterpriseIT és a BroadcastAsia rendezvényekkel egy időben és azonos helyszínen zajló idei CommunicAsia kiállítás nagyságát mutatja, hogy a 2013-as eseményen több mint 35 ezer látogató találkozott a világ 49 országából érkező 1300 kiállítóval – közölte a HITA.

Kína: nem könnyű feladat, de megéri!
A magyar vállalkozók nem csak exportpiacként találhatnak kiváló lehetőségeket Kínában: akár termékek gyártásáról, akár kínai áruk magyar (és európai) piacra dobásáról van szó, kiváló helyzetben vannak, hazánk ugyanis a kínai kereskedők regionális elosztóközpontja – hangsúlyozták a szakértők a CECZ, a ChinaCham és a Piac & Profit által szervezett Kínai–Magyar Üzleti Fórumon.

 

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor