Hatékony értékesítés a legújabb trendek szerint

2014. szeptember 15. hétfő - 11:00 / PP
  •    

Szeretné növelni eladásait, de nem tudja hogyan? Érdekli, hogyan értékesíthet kreatívan a céges közösségimédia-felületek segítségével? A Piac & Profit konferenciáján megtudhatja!

Vállalkozást építeni nem lehet eladás nélkül. A magyar vállalkozók viszont nem tudnak eladni, sőt! Úgy érzik, ciki értékesítőnek lenni. A marketing révén lesz ismert a termék és a cég, az eladást azonban nem helyettesíti az ismertség. Egy cég sikere múlik az értékesítés, az ügyfélkezelés színvonalán, megfelelő helyén kezelésén. Egy jó cégben minden munkatárs profi szinten kommunikál az ügyféllel. Főként azonban a vezető és az értékesítési csapat kell, hogy legyen a legjobb sales-es.

Hogyan tudjuk manapság eladni a termékeinket, szolgáltatásainkat, milyen új, a mai kornak megfelelő eladási technikák, kommunikációs fogások, gyakorlatok eredményesek? Hogyan működik a sale személyesen, az interneten, e-mail-ben, adatbázisokon, közösségi oldalakon, webáruházakban? Tanuljon a legjobb szakemberektől szeptember 24-én a KKV- AKADÉMIÁN!

A rendezvényen szakértők beszélnek többek közt arról, hogy milyen technikákkal tudja egy kkv-vezető márkát építeni, eladni cége termékeit és saját magát, mik azok a kommunikációs csatornák, helyzetek, amikor ő maga, személyesen tudja a legjobban leadni cégét brandjét, szakértelmét. A konzultáción kiderül, hogyan lehet az értékesítési csapat motivációját folyamatosan magas szinten tartani vagy, hogy milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez. De elmondjuk azt is, hogy mi az a remarketing és hogyan használja cége sikere érdekében közösségi médiát! Várjuk szeptember 24-én az Ügyfélkezelés, a legfontosabb marketingeszköz című szakmai konzultáción.

A rendezvény végén a már jól ismert Üzleti kézfogó teremt alkalmat a résztvevőknek, hogy egymással is megismerkedjenek szervezett rendszerben, névjegycserével.

További információ: 06-1/239-9597, [email protected]

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek