Újabb Generali képviseleti pont nyílt Budapesten

2018. július 19. csütörtök - 11:29 / piacesprofit.hu
  •    

Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Budapest lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére. Amit a Generali kutatása  szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.

Generali_BudapestXV_kepviseletnyitas_20180718_2

A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse. A Generali több mint 3.100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 240 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2018-ban.

Generali_BudapestXV_kepviseletnyitas_20180718_3

A legújabb képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. A Generali Biztosító fontosnak tartja a helyi igények és élethelyzetek megismerését, hogy ezekre személyre szabott megoldásokat tudjon ajánlani.

  • Közel 120 ezer vagyonbiztosítást nyújt a településen és környékén. Az elmúlt időszakban csaknem 22 ezer kár biztosítási összegét, 1 milliárd 244 millió forintot is meghaladó összeget fizettek ki.
  • Több mint 40 ezer gépjárművet is biztosít a Generali a térségben: 2017-ben kgfb és casco keretében több mint 1 milliárd 162 millió forintot térített a biztosító.
  • A Generali megközelítőleg 33 ezer személybiztosítást nyújt a környék lakosainak. E biztosítások körében 706 esetben összesen több mint 30 millió forintot térített.

Generali_BudapestXV_kepviseletnyitas_20180718_4

A képviseleti pontokon a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár, a Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.