Promóció

Gálával zárt a Manager Open

2016. december 02. péntek - 16:36 / Piac és Profit kft
  •    

A Menedzserszövetség Alapítványa a tíz regionális viadalt és a fővárosi döntőt magában foglaló XII. Országos Menedzser Teniszbajnokságon a pontversenyben élen végzett versenyzők jutalmazása , a támogatók köszöntése és nem utolsó sorban új üzleti kapcsolatok kialakításának lehetősége céljából  évzáró Díjkiosztó Gálát rendezett az Év öt csillagos szállodája, a Corinthia  Budapest Hotelben. A rendezvényre meghívást nyertek az egyes versenyeket rendező klubok, a Menedzserek Országos Szövetsége / MOSZ / vezető tisztségviselői, a partner szervezetek és a média képviselői is.

A megnyitó során Hámori Tamás, a Manager Open ötletgazdája és alapítója, a Bajnokság mindenkori versenyigazgatója üdvözölte a megjelenteket köztük dr Kovács Árpádot a Költségvetési Tanács elnökét, a Bajnokság védnökét, Szirmák Botondot, a MOSZ elnökét, Pintér Balázst a Menedzser Alapítvány vezetőjét. Hangsúlyozta a versenysorozat ma már a magyar tenisz élet legnagyobb szabadidős, társasági és üzleti célú sportrendezvénye, amelynek egyre fokozódó népszerűségét bizonyítja az a tény, hogy közel 20 százalékkal növekedett az indulók száma az elmúlt évhez viszonyítva.

20161126_174803_001

Ralph Mehrabani a szálloda értékesítési és marketing igazgatója köszöntése után került sor a 2016.évi pontverseny legjobb tíz versenyzőjének díjátadására. Az első helyet Hegyi Zoltán a Merkantil bank menedzsere nyerte, testvére, Hegyi József, a Renomia Rt igazgatója előtt. Mindketten az Abigail Galéria által felajánlott ismert kortárs szerző egy-egy értékes festményét vehették át. A harmadik helyért dr Sás Tamás jogász a Neckermann Utazási Iroda díját, egy két személyre szóló repülőjegy kupont kapott . A további helyezettek az UNIQA Biztosító , az Óramű Kft , a Corinthia hotel , a Gundel Étterem , a Decathlon , a Danubius Group szállodalánc , a Pauker Nyomda és a Piac & Profit által felajánlott ajándéktárgyakat kapták jutalmul.

20161126_195055_resized

A nagyszámú induló és a kiváló szervezés miatt díjat vehetett át Gyarmati László , a siófoki , Tóth Petronella a tordasi klub képviselője .A Qatar Airways ajándékát Kozári Vilmos üzletember a MOB ajándékát pedig Baracskai Ferenc , a Hudson cég tulajdonosa kapta kézhez , mint a Manager Open két legidősebb , egyben MOSZ tag , résztvevői.

20161126_192053_resized

A támogatók és együttműködő partnerek köszöntésekor Hámori Tamás külön kiemelte a névadó szponzort az UNIQA Biztosítót , amelynek képviseletében megjelent dr Bihari Zoltán értékesítési vezetőnek átnyújtotta a Kalocsai Porcelánfestő Manufaktúra egyedi érmét. Köszöntötte a gyémánt szintű támogató , a Qatar Airways képviselőjét Sárik Tamás értékesítési igazgatót valamint Konkoly Miklóst az est főtámogatóját, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatóját. A fentieken kívül a Pauker Nyomda által készített díszoklevelet és ajándékot kapott Hajdú Katalin, az Abigail Galéria tulajdonosa, dr Kanizsai Zsuzsa, a Neckermann Utazási Iroda kereskedelmi igazgatója, Pósfai Gábor, a Decathlon igazgatója , Amberger Árpád a Globomax Rt ügyvezetője , Varga Zoltán , a Parfüm- Line Kft tulajdonosa , Schuch János , a Pauker Nyomda kereskedelmi vezetője ,  Schiller Gergely , a Kaisergarten Nier Kft marketing igazgatója és Kocsi Ilona a BOOM magazin főszerkesztője.

A versenyigazgató egyúttal köszönetet mondott azoknak a szponzoroknak és együttműködő partnereknek is  , akik képviselői ezúttal nem tudtak részt venni az évzáró rendezvényen.

20161126_200734_resized

Az est folyamán nagy érdeklődés kísérte a világhírű Preciosa kristálygyártó holding magyarországi képviseletének ékszer kiállítását. A cég egy értékes nyakláncot is felajánlott a szervezőknek , amelyet sorsolás után Láska Milán versenyző , budapesti vállalkozó nyert meg. Sokan vásároltak Gévai Csilla gyermekkönyv író és illusztrátor , külföldön is egyre ismertebb műveiből. A gyönyörű karácsonyi díszítéssel ellátott helyszínen finom falatok és a Kaisergarten Nier által forgalmazott prémium borok élvezete mellett a résztvevők örömmel elevenítették fel az egyes versenyek közös emlékeit és élményeit. A jó hangulatú estén a jelenlévők örömmel ismerkedtek meg egymással. Ezzel a Gála is hozzájárult a Manager Open egyik alapvető céljához új barátságok de akár új üzleti kapcsolatok kialakításához.

received_10209199098271964

A résztvevők azzal búcsúztak találkozzunk jövőre , az  immár XIII. Menedzser Teniszbajnokságon , amely a szokásos sajtótájékoztatót követően a hagyományos április végi szezon nyitó győri viadallal indul.