Európa legjobb vállalkozásai között egy magyar cég

2019. szeptember 13. péntek - 13:47 / piacesprofit.hu
  •    

A Growww Digital lett a 2019. évi European Business Awards digitális technológia kategóriájának Nemzeti Győztese, ezzel bekerült a nemzetközi döntőbe.

Az idén 12. alkalommal megrendezett rangos üzleti versenyre 33 országból 120 ezer vállalkozás nevezett. A Nemzeti Győzteseket a 2753 legkiválóbb nevező közül választotta ki, az üzleti vezetőkből, politikusokból és tudósokból álló független nemzetközi zsűri

GrowwwDigital-2019-1600px

A digitális technológia kategória Nemzeti Győztese a budapesti Groww Digital lett, így a verseny nemzetközi döntőjében képviselheti Magyarországot. A vállalkozás – a múlt év után – második alkalommal nyerte el a díjat.

„Megalkottunk egy innovatív ügynökségi modellt, amellyel rövid idő alatt egy hatékonyan működtethető, nemzetközi digitális marketing szolgáltató hálózatot építettünk fel. Ezt értékelte a zsűri.” – közölte a Piac és Profittal Dunder Krisztián, a  Growww Digital ügyvezetője.

A díj célja, hogy segítse egy erősebb, sikeresebb, innovatív és etikus európai üzleti közösség létrejöttét Európában. A decemberben Varsóban megrendezésre kerülő nemzetközi döntőbe összesen hét vállalkozás jutott tovább Magyarországról.

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek