Egészségügy: elvérzik?

2018. április 05. csütörtök - 07:30 / piacesprofit.hu
  •    

Mi lesz a magyar állami egészségügy jövője, és mi a helyzet a magánszolgáltatókkal? Megfér egymás mellett a két rendszer? Erre is választ kap a Piac & Profit most megjelent számából!

PP_2018-04_B1_kisMegjelent a Piac & Profit áprilisi száma, amelyből kiderül, hogy megfér-e egymás mellett az állami és a magánszféra az egészségügyben. Hamarosan azonban más gondja is lesz a magyar vállalkozásoknak: májusban élesbe áll a GDPR, az uniós adatvédelmi szabályozás. Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke lapunknak adott interjújában arra figyelmeztet: aki nem végzi el a felkészülést, az nem számíthat a hatóság jóindulatára.

Underdogként jellemzi magát Szántó Péter közösségi média szakértő. A fiatal vállalkozó szerint alapjaiban változik meg a márkák és a fogyasztók kommunikációja az elkövetkező években.

Az építőipari fellendülés, a felpörgő lakásépítések az építőanyagok iránti keresletet is megnövelték, azonban egyre súlyosabb gondot okoz a munkaerőhiány – figyelmeztet Markovich Béla a Mapei vezérigazgatója az iparágat bemutató összefoglalónkban.

A Piac & Profit áprilisi számát mától keresse az újságárusoknál!