Digitalizációs kényszer, munkaerőhiány, aszály, Brexit

2019. április 23. kedd - 13:30 / piacesprofit.hu
  •    

Idén is sok a megbeszélni valója a magyar gazdaság erős, fejlődőképes vállalatai vezetőinek, a negyedik Cégvezetők Csúcstalálkozóján. A tempó felgyorsult, a fejlesztési iramot csak más gondolkodásmóddal lehet követni. A váratlan szabályozóváltozások, a globális katarzisok, a természeti károk, és a munkaerőhiány nehezebbé teszik a jövőre felkészülést. 2019 kihívásaira adnak közös választ a Cégvezető Csúcstalálkozóján, május 9-én, Budapesten.

A 2019-es év kihívásaira nem könnyű sikeres válaszokat adni. A teljesítménnyel nem alátámasztott bérköltség-növekedés, a globális gazdasági és társadalmi katarzisok, a hatalmas aszály és annak kihatásai, a vadonatúj vezetési módszerekre áttérés, a tartóssá váló munkaerőhiány, a digitalizálás felgyorsult tempójának követése, az összekapcsolt rendszerekre áttérés, az azonnali fizetésre átállás – és még sorolhatnánk – folyamatos, gyors innovációra, fejlesztésre kényszerítik a versenyben maradókat.

Kép: Pixabay

Kép: Pixabay

Már negyedik éve Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke a fővédnöke a Csúcstalálkozónak. Minden évben átfogó trendeket hallgatnak meg a résztvevő vállalatvezetők a legfelkészültebb szakembertől, üzletemberektől a közeljövőről. Idén az aszálykárok következményeivel való szembesülés lesz talán a legváratlanabb, a gazdaság minden részletére kiható. A fejlesztési kényszer és a munkaerőhiány összefüggései már nem újkeletű kihívások, de a naprakészség, az azonnali reagálás a cégek életben maradásának a záloga. A globális katarzisok is felborítják a legkörültekintőbb üzleti terveket is.

A konferencia Keynote Speaker-ei: Dávid Ferenc, Hetesi Zsolt, Kürti Sándor és Vértes András. Az előadók az üzleti élet jeles képviselői, akik sok hasznos jó tanáccsal, tapasztalattal rendelkeznek. Plenáris beszélgetések, sikeres gyakorlatok várják ismét Magyarország vállalatvezetőit, döntéshozóit, akik fejlődésorientált, változóképes, erős, piacképes cégeket vezetnek, s a jó üzleti döntések meghozatala érdekében elsők között akarják megismerni a trendeket. Nem csak követői, hanem irányítói is cégük jövőjének.

Az országos találkozó egyben rendkívül jó lehetőség az üzleti kapcsolatrendszer bővítésére, értékes üzleti barátságok kötésére és a mások jó gyakorlatából tanulásra. Networking Koktélpartin mutatkoznak be egymásnak a döntéshozók.

A Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2019. konferencia május 9-én, Budapesten lesz, a Sugár Mozi Rendezvénycsarnokban. Részletes programért és a nagyon kedvező feltételű regisztrációért kattintson ide!