Újra díjazták a sikeres vállalkozásokat

2014. december 17. szerda - 11:57 / piacesprofit.hu
  •    

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán átadta a Díj a sikeres vállalkozásokért novemberi elismeréseit Budapesten. A hónap beruházója elismerést a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. kapta, a hónap kis- és középvállalkozója kategóriában a Hidrofilt Vízkezelést Tervező és Kivitelező Kft. vehette át a díjat, a hónap induló vállalkozása pedig az Indivizo Kft. lett.

A díjat Varga Mihálykezdeményezésére, a Nemzetgazdasági Minisztérium szervezésében 2013 augusztusától adják át három kategóriában azzal a célja, hogy elismerjék, ismertté tegyék és ösztönözzék azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak az ország gazdasági növekedéséhez, példaként szolgálnak a sikeres vállalkozás megvalósításához.

MTI Fotó: Illyés Tibor

A hónap beruházója elismerést a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. kapta, a hónap kis- és középvállalkozója kategóriában a Hidrofilt Vízkezelést Tervező és Kivitelező Kft. vehette át a díjat, a hónap induló vállalkozása pedig az Indivizo Kft. lett.

A “Díj a sikeres vállalkozásokért” kitüntetést kapottak közül az elmúlt időszakban a QuantisLabs Kft. (itt részletesen olvashat a cég sztorijáról, első kézből!) borászati ellenőrző rendszerével bejutott a világ egyik legrangosabb, startup cégeknek kiírt amerikai verseny döntőjébe, a chocoMe Kft. hivatalosan is a világ legjobb csokoládékészítői közé lépett (őket itt mutattuk be korábban), a Tokaji Borecet Manufaktúra három termékével is elnyerte a legjobb ízért járó díjat nemzetközi versenyen, a Now Technologies az egyik legnagyobb kockázati tőkekezelőtől 100 millió forintos támogatást kapott, a Magyarmet Finomöntöde Bt. a nagy iparvállalatok nemzetközileg elismert beszállítójává vált, az ImmunoGenes Kft. a világ első hat gyógyszergyára egyikének értékesítette eljárását – ismertette a magyar vállalkozások sikereit Varga Mihály.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor