Új vezetővel erősít a CPI Hungary

2018. november 26. hétfő - 15:31 / piacesprofit.hu
  •    

2019 .január 1-jétől Pók Tamás CFO-ként vezeti a CPI Hungary pénzügyi osztályát A szakember 18 évet a Vodafone különböző pénzügyi területein töltött Magyarországon, Angliában és Romániában. Legutóbb a Vodafone magyar és román szolgáltató központjainak volt a pénzügyi igazgatója, ahol alapvető pénzügyi vezetői feladatai mellett a cégcsoport belső ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások értékének a maximalizálása is szerepelt.

Pók Tamás

Pók Tamás

Az új vezető feladata lesz többek között a CPI Hungary pénzügyi osztályának működtetése, a rövid és hosszú távú pénzügyi stratégia kidolgozása, a teljesítménymenedzsment bevezetése a portfólióba, valamint a pénzügyi folyamatok átfogó fejlesztése és standardizálása.

A CPI Hungary a főként hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, annak csaknem 315 000 négyzetméter alapterületű, több mint 500 millió euró összértékű magyarországi portfóliójának kezelését látja el. A CPI Property Group főként Németországban és Kelet-Közép-Európában van jelen.

A csoportnak Európa tizenkét országában vannak ingatlanbefektetései, illetve leányvállalatai. Az irodai, szállodai, kereskedelmi, valamint az ipari-logisztikai szegmensben is jelen lévő társaság a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető befektetője és fejlesztője.