Promóció

Timi és Marci nyomdokában

2018. február 12. hétfő - 15:30 / PP
  •    

Babos Tímea az Ausztrál Open női párosversenyének megnyerése után egyéniben megnyerte a Taiwan Opent, így 35. lett a világranglistán. Fucsovics Márton az Australian Openen bejutott a negyedik fordulóba, és Roger Federer ellen teniszezhetett, ezzel a 62. helyet elérve az ATP ranglistáján. Timi és Marci év eleji sikerei büszkévé tették a teniszt szerető magyar embereket. Az amatőr teniszezők számára pedig követendő példa Timi és Marci kitartása és folyamatos szakmai fejlődése, csak egy a bökkenő: a hobbiteniszezők kitartóan küzdenek ugyan, de többnyire nem tudnak annyit fejlődni, amennyit szeretnének.

Az ezredforduló óta évente rendezi meg a HGS PR Ügynökség a tenisz szerelmeseinek a Csók Tenisz! csapatversenyt. Folytatva a hobbiteniszezők csapatversenyének 18 éves hagyományát, az idei tenisztornán is a Kormány, az Ellenzék, a Közéleti személyek és az Üzletemberek csapatai vettek részt. A Kormány csapatát Dankó Béla, dr. Szűcs Lajos és Varga József, a Fidesz MPSz országgyűlési képviselői, a Fidesz MPSz volt országgyűlési képviselői közül dr. Bohács Zsolt, Csampa Zsolt (a BM helyettes államtitkára), dr. Mádi László, dr. Molnár Attila (Komárom polgármestere) és Tóth Ferenc, valamint Kiss-Parciu Péter, a KÜM helyettes államtitkára alkották.

Az Ellenzék csapatában Gúr Nándor MSZP-s országgyűlési képviselő mellett volt MSZP-s parlamenti képviselők és exminiszterek játszottak, úgymint dr. Baja Ferenc, dr. Fazakas Szabolcs, Hónig Péter, dr. Karl Imre, dr. Kiss Elemér, Varga Zoltán és dr. Veres János. A Közéleti személyek között teniszeztek pl. prof. dr. Berkes István egyetemi tanár, ortopédus, sportszakorvos, dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, Marosi László VB ezüstérmes válogatott kézilabdázó, Pusztaszeri Kornél színész, Rakonczai Imre zenész, zeneszerző, szövegíró, Rakonczai Viktor zenész, zeneszerző, zongorista, előadó, Salinger Gábor színész, kaszkadőr, Sallai Sándor 56-szoros válogatott labdarúgó, dr. Stumpf István alkotmánybíró, Szebegyinszky András MK-győztes labdarúgó, St. Martin zeneszerző, szaxofon- és pánsípművész.

A csapatok erősorrendbe rendezett párosai kiélezett mérkőzéseket játszottak egymás ellen. A körmérkőzést követően a Kormány két győzelemmel és egy döntetlennel nyerte meg a tornát. Az Üzletemberek és a Közélet ezüstéremért folytatott szoros versenyét az utolsó mérkőzésük döntötte el az Üzletemberek javára, míg az Ellenzék csapata lett a negyedik.

A díjakat dr. Szűcs Lajos országgyűlési lépviselő, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, Érsek-Csanádi László, a Porsche Hungária Kft. közületi értékesítési igazgatója, Nagyiványi György, a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója, Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. értékesítési és marketingvezetője, Dollenstein Péter, a DOBETON Kft. tulajdonos ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató és Egressy Lajos rendezvényigazgató adták át.

A rendezvény fővédnöke dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára voltak.

 

Az esemény főtámogatói:  

Magyar Tenisz Szövetség,

E-On Hungária Zrt.

Támogatók:

Porsche Hungária Kft.,

Basic Line Kft. (Head),

Izsáki Házitészta Kft.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor