Padlógázzal az interneten

2008. október 08. szerda - 11:22 / Sajtóközlemény
  •    

Az Invitel október elején bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsőként oldja fel az internetes sebességkorlátozást. Ezzel biztosítja a fogyasztóknak azt a szabadságot, hogy kihasználják a lakóhelyükön elérhető legmagasabb sávszélességet.

A fogyasztói igényeket szem előtt tartva és a felhasználói szokásokhoz igazodva három csomagot alakítottak ki: az 1, illetve az 5 gigabájt adatmennyiség letöltését lehetővé tevő “Rajt” és “Tempó”, valamint az abszolút szabadságot biztosító korlátlan “Turbó” csomagot.

A “Rajt csomag” igazi megoldást kínál azoknak, akik az internetet főleg levelezésre használják, így a letöltési igényük alacsony. Ezzel a csomaggal ugyanakkor nem kell lemondaniuk a gyorsaság kényelméről, az 1GB ráadásul bőven kimeríti a levelezéshez szükséges letöltési mennyiséget. Például akik túlnyomórészt a munkahelyükön vagy az iskolában használják a netet, de szeretnék, hogy az otthonukban is bármikor utána tudjanak nézni az interneten egy-egy őket érdeklő információnak, például a menetrendnek, a tévéműsornak, vagy csak el tudjanak küldeni egy fontos e-mailt, azoknak a “Rajt csomag” az ideális választás.

Ha tartósan megnövekedett egy előfizető adatforgalmi igénye, érdemes az 5 gigás, vagy a korlátlan csomagra váltani. Az előfizetők a szerződéskötéskor az Inviteltől nemcsak 3 e-mail címet kapnak, de egy virtuális légzsákot is. Ez egy megbízható vírusirtó szoftver, amely azt szolgálja, hogy az internetes száguldás ne csak élvezetes, de biztonságos és zavartalan is legyen.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor