Padlógázzal az interneten

2008. október 08. szerda - 11:22 / Sajtóközlemény
  •    

Az Invitel október elején bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsőként oldja fel az internetes sebességkorlátozást. Ezzel biztosítja a fogyasztóknak azt a szabadságot, hogy kihasználják a lakóhelyükön elérhető legmagasabb sávszélességet.

A fogyasztói igényeket szem előtt tartva és a felhasználói szokásokhoz igazodva három csomagot alakítottak ki: az 1, illetve az 5 gigabájt adatmennyiség letöltését lehetővé tevő “Rajt” és “Tempó”, valamint az abszolút szabadságot biztosító korlátlan “Turbó” csomagot.

A “Rajt csomag” igazi megoldást kínál azoknak, akik az internetet főleg levelezésre használják, így a letöltési igényük alacsony. Ezzel a csomaggal ugyanakkor nem kell lemondaniuk a gyorsaság kényelméről, az 1GB ráadásul bőven kimeríti a levelezéshez szükséges letöltési mennyiséget. Például akik túlnyomórészt a munkahelyükön vagy az iskolában használják a netet, de szeretnék, hogy az otthonukban is bármikor utána tudjanak nézni az interneten egy-egy őket érdeklő információnak, például a menetrendnek, a tévéműsornak, vagy csak el tudjanak küldeni egy fontos e-mailt, azoknak a “Rajt csomag” az ideális választás.

Ha tartósan megnövekedett egy előfizető adatforgalmi igénye, érdemes az 5 gigás, vagy a korlátlan csomagra váltani. Az előfizetők a szerződéskötéskor az Inviteltől nemcsak 3 e-mail címet kapnak, de egy virtuális légzsákot is. Ez egy megbízható vírusirtó szoftver, amely azt szolgálja, hogy az internetes száguldás ne csak élvezetes, de biztonságos és zavartalan is legyen.