Nagy érdeklődés kísérte a székesfehérvári menedzser tenisz versenyt

2013. augusztus 27. kedd - 13:05 / piacesprofit.hu
  •    

Az idei évben 11 regionális állomásból és budapesti döntőből álló IX. Manager Open , a 2013.évi Országos Menedzser Teniszbajnokság őszi sorozata Székesfehérváron indult el. A patinás város több éves szünet után tért vissza rendezőként.

A színhely a Bregyó Sportközpont 6 ragyogóan előkészített pályája volt, amelyre a helyi menedzserek és vállalkozók mellett többek között Budapestről , Kecskemétről , Dunaújvárosból , Várpalotáról , Velencéből és Tordasról is érkeztek résztvevők.

A Bregyó Sportközpont, az esemény színtere

A megnyitón először Pintér Balázs , a Menedzserszövetség és Menedzser Alapítvány nevében kívánt jó versenyzést az indulóknak. Felhívta a figyelmet arra , hogy az újjáalakult szövetség színes , érdekes őszi programokkal várja jelenlegi és jövőbeni tagjait. Hámori Tamás , a Manager Open ötletgazdája és a Bajnokság versenyigazgatója utalt az eddigi hat viadal sikerére és azt a reményét fejezte ki , hogy a továbbiakban Székesfehérvár tradicionális helyszíne marad a mindenkori sorozatnak. Elmondta , hogy a következő hét végi budapesti regionális viadal idén a vidéki indulók előtt is nyitva áll. Egyúttal köszönetet mondott a Bajnokság szponzorainak , a Synergon Nyrt – nak , a Földgázszállító Rt-nek , a KPMG -nek  , az Autó-Licit Kft-nek , a Béres Rt-nek , az info.teniszlabda.hu web áruháznak továbbá a média partnereknek , azaz a Duna TV- nek , a Figyelőnek és a Piac & Profit üzleti magazinnak. A Bajnokság szakmai partnere a Magyar Tenisz Szövetség.

A mezőny erősségére jellemző volt , hogy a tordasi verseny győztese az Őrsi Anikó – Jáger Zoltán páros már az elő verseny során kiesett. A viadal lebonyolítása egyébként a szokásos volt , először csoportokban és körmérkőzés formájában mérkőztek meg az egyes párok majd a legjobb 8 kettős már kieséses formában folytatta a küzdelmet. Akik a csoportokból  nem jutottak fel azok a vigasz táblán játszhattak tovább. A versenyen olyan ismert üzleti személyiségek is elindultak , mint Thomas Fischer , a budapesti Corinthia Hotel igazgatója , Kaszás Ferenc , az IMPC egyik vezető partnere vagy Sztankó László a Color-Penta ügyvezetője. Érdekessége

A győzelmet végig megbízható játékkal a Tóthpál András Stokinger Balázs páros szerezte meg az elődöntőben óriási küzdelemben győző és utána már fáradtan játszó Hallosy Gábor- Ritter Gábor kettős ellen. A két harmadik helyezett  páros a Takács Tibor- Balló Zsolt valamint a Stokinger Tamás – Bársony Zsolt szintén  elégedett volt , hiszen ők ugyancsak jogot szereztek az október 5–i budapesti országos döntőn való részvételre. Az utóbbiak a tordasi verseny után már második bronzérmüket szerezték. Az első helyezett pár résztvevői, ahogy korábban is , 5- 5 , a másodiké 3- 3  míg a két harmadik pár tagjai 1-1 pontot szereztek a pontversenyben.

A vigaszversenyt a Szabados Tamás- Nagy Csaba pár nyerte. A második a Tömör Csaba – Szabó Norbert  kettős lett , míg a harmadik helyet a Serák testvérek és a Tömör Csaba – Szarka Zoltán  páros szerezte meg.

A késő délutáni órában lebonyolított ünnepélyes díjkiosztón a győztes párosnak továbbá a helyezetteknek a kupát illetve az érmeket , a támogatók ajándékait Pintér Balázs , Turi Zita , a Székesfehérvár és Vidéke lap marketing menedzsere és Hámori Tamás adta át , aki külön is köszönetet mondott Bihari Józsefnek a helyi Tenisz klub igazgatójának és stábjának, akik az esemény lebonyolításában és az ízletes babgulyás elkészítésében nyújtottak segítséget valamint a helyi támogatóknak , így a Skoda Wolfnak ,  a Wa-Invest és a FiveXbowling cégeknek.