Magyar cég az amerikai üzleti díj várományosai között

2012. október 16. kedd - 15:41 / piacesprofit.hu
  •    

A DOLLHOUSE Táncstúdiók a 2012-es Stevie Awards for Women in Business- nemzetközi üzleti versenyen bekerült a legjobb hat vállalat közé, Az év vállalata -kategóriában (Company of the Year – Consumer Products or Services).

A Stevie Awards a világ egyik legelismertebb üzleti díja. Az idén a Nők az üzleti életben díjra több mint 1200 cég küldte be pályázatát 90 kategóriában, beleértve az Év vezérigazgatója, az Év vállalkozója, Az év vállalata vagy az Év kommunikációs kampánya kategóriában. A döntősök több mint 130 nemzetközi szakember előzetes bírálata alapján kerültek be a legjobbak közé a világ több pontjáról.

Az idén 9. születésnapját ünneplő DOLLHOUSE az egyetlen nem amerikai vállalat, amelynek esélye van arra, hogy november 9-én a New York-ban megrendezendő díjátadó gálán az Év vállalata – Fogyasztói termékek és szolgáltatások – kategóriában első helyezést érjen el.

Michael Gallagher, a Stevie Awards megalapítója és tulajdonosa nyilatkozatában elmondta, izgatott az idei díjátadó miatt – „A bírák szerint az idei nevezők a legjobb és leginspirálóbb vállalkozások, akik valaha is jelentkeztek a versenyre. Kíváncsian várom végső döntésüket, kit választanak a legjobbnak.”

Pirner Alma és csapata bízik a sikerben, hiszen a döntőbe jutás bizonyította, hogy a Dollhouse Táncstúdió egy olyan egyedülálló vállalat, ami a világpiacon is bátran megállja helyét üzleti szempontból is. Pirner Alma hozta be és honosította meg Magyarországon a rúdtáncot és rúdfitneszt 10 évvel ezelőtt, és nyitotta meg hazánk legelső rúdtánc stúdióját. Jelenleg 3 saját tulajdonú, és 2 franchise Stúdióval rendelkezik.