Hogy szabaduljunk meg a kémprogramoktól?

2008. október 07. kedd - 17:22 / Hírszerkesztő
  •    

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kidolgozta lehallgatás- és adatlopás-védelmi csomagját a közelmúltban történt kémbotrányokra és a rejtett kémprogramok elhárítására megnövekedett igényre reagálva.

Az adatok védelmét, a fenyegetettségek elleni felkészülést, illetve a támadások kivédését szolgáló, hét elemből álló szolgáltatás-együttes mindazon gazdálkodó szervezetek számára megoldást nyújt, amelyek bizalmas információikat, adataikat biztonságban szeretnék tudni.

Az elmúlt hetekben nagy port kavart kémkedéssel kapcsolatos sajtóhírek az adatbiztonság fontosságára hívják fel minden gazdálkodó szervezet figyelmét. Számos társaságtól érkezett felkérés az információbiztonsági szakértő KÜRT Zrt.-hez arra vonatkozóan, hogy segítsenek felmérni, hogy esetleges politikai vagy gazdasági érdekek, vagy pusztán rosszindulat miatt milyen fenyegetettségeknek vannak kitéve bizalmas adataik és rendszereik.

A vállalat Lehallgatás- és Adatlopás-védelmi csomagja olyan elemeket tartalmaz, amelyek önmagukban is segítséget nyújtanak a fenyegetettségek elleni felkészülésben és az esetleges támadások előzetes felderítésében vagy elhárításában. A szolgáltatás-együttes választásával teljes kép adható a rendszer hiányosságairól, a támadási felületekről, valamint a fenyegetettségek kiküszöbölésének módjairól.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor