A legsikeresebb pályázatíró

2011. december 06. kedd - 12:11 / piac-profit.hu
  •    

Harsányi Gábor, a Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft. ügyvezető tulajdonosa a Vállalkozók Országos Szövetségének jelöltjeként kapta meg az Év Vállalkozója 2011 díjat. Az elismerést a Magyar Vállalkozók Napján immár 13. alkalommal osztották ki a Művészetek Palotájában megtartott rendezvényen.

A 33 éves vállalkozó 2002-ben szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem vezetés-szervezési tanszékén. Már az egyetemi tanulmányai alatt legfőbb érdeklődési köre az Európai Unió működése, illetve a tagállamoknak juttatott közvetett és közvetlen anyagi támogatások rendszere volt. Egyetemi évei alatt fogalmazódott meg benne a később sikerre vitt vállalkozás gondolata, melynek célja – hazánk Uniós csatlakozását követően – az uniós támogatások maximális lehívása, mind a hazai kis- és középvállalkozások, mind az anyagi nehézségekkel küzdő önkormányzatok számára.

A Goodwill Consulting Kft. 2004-es megalakulása óta elkötelezett híve az EU népszerűsítésének, a pályázati rendszerek megismertetésének és a minél hatékonyabb uniós támogatáslehívásnak. A társaság Európai Uniós elkötelezettsége abban is megnyilvánul, hogy mára már Magyarország mellett további két uiniós tagállamban (Románia, Bulgária) segíti az EU által finanszírozott projektek megvalósulását.

Az Év vállalkozója díj megalapozottságát az is mutatja, hogy a Harsányi Gábor által vezetett szervezet árbevétele 6 év alatt harminchatszorosára, munkavállalóinak száma húszszorosára, a cég szolgáltatási köre nyolcszorosára növekedett. Jelenleg már 3 ország 8 irodájában közel 2000 vállalkozással és 600 önkormányzattal áll cége kapcsolatban; csak Magyarországon vállalkozása több mint 1500 nyertes pályázatot készített, mellyel 20 milliárd forint támogatás elnyeréséhez segítette ügyfeleit.

A cég sikereit mutatja, hogy az elmúlt 2 évben a Budapest Business Journal a hazai pályázatíró cégek rangsorában a Goodwill Consulting Kft-t az előkelő 2. helyre sorolta.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor