Beépített automatizmus álláshirdetés posztokhoz

2019. február 21. csütörtök - 14:23 / piacesprofit.hu
  •    

Egyre több olyan hasznos funkció van, amihez nem kell chatbot. Az instant válaszok mellett ugyanis új funkciót kaptunk, aminek a segítségével az álláshirdetés posztokra érkező jelentkezéseknél tudunk egyedi automata válaszokat használni.

Ez a hasznos funkció az Inboxban érhető el, egy önálló gombon – hívta fel a figyelmet blogbejegyzésében Lévai Richárd közösségi marketing szakértő.

A lényege, hogy ha valaki ír egy választ az álláshirdetés posztunkra, akkor válaszüzenetben küldhetünk neki csatolmányt, de önálló gombokat is megjeleníthetünk, ezzel irányítva tovább a weboldalunkra, vagy más felületekre. Persze a chatbotot is be lehet drótozni a plusz gombokba.

allashirdetes-automatikus-valasz-1024x567

Az álláshirdetés posztokkal kapcsolatban vegyesek a tapasztalatok, de az ilyen apróságok mind segíthetnek abban, hogy még hatékonyabb folyamatokat építsünk ki.

 

A témában érdeklődik? Gyakorlatban alkalmazható tudást keres?
Lévai Richárd 4 konkrét kampányon keresztül mutatja meg, hogy hogyan lehet a Facebookon hatékonyan hirdetni kkv-ként. A Facebook Marketing minikurzus az első 500 beiratkozónak ingyenesen elérhető! Ha még több tudásra vágyik, a Piac & Profit Online Akadémián megtalálja Magyarország legnagyobb, kkv-k számára készült online képzési portfólióját. Miért választják a cégvezetők online képzéseinket? Mert elismert szakemberek hot topic képzéseit érik el, nincs utazás, terembérlés vagy elmaradt óra, és igény szerint, bárhol bármikor tanulhatnak. Megnézem az elérhető képzéseket.

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek