Arnold Schwarzenegger útmutatója a sikerhez

2017. szeptember 20. szerda - 15:10 / piacesprofit.hu
  •    

Jól ismerjük Arnold Schwarzenegger történetét, hogy miként vált az osztrák testépítőből amerikai filmsztár, miközben Kalifornia állam kormányzójaként is sikereket ért el. Munka iránti szenvedélye, kitartása segítette őt eljutni oda, ahol most tart. A BNI Magyarország összeszedett 5+1 inspiráló gondolatot a bajnoktól, aki nemrég töltötte be 70. születésnapját.

arnold-schwarzenegger-146227_6401. Ahhoz, hogy elérd a vágyaidat, szomjaznod kell a győzelemre, magad előtt kell látnod a célt, ahova el fogsz jutni. Belső erő nélkül nem megy!

2. Akarj más lenni! Akarj hatni az emberekre, légy egyedülálló abban, amit képviselsz!

3. Ne hagyd, hogy megbénítson a kudarctól való félelem! Soha nem leszel képes előrébb jutni, ha nem hiszel magadban, a víziódban. Sikeressé akkor válhatsz, ha nem félsz a kudarctól!

4. Élj! És ne csak a karrierednek! Ne felejts el jelen lenni a privát életedben!

5. Ne csak túlélni akard a mindennapjaidat, hanem szeresd az életet, a munkád! Haladj előre, érd el a céljaid, hódítsd meg a világot!

+1 A rosszakaróidnak pedig csak ennyi: „Hasta la vista…baby.”

Kép: Pixabay

Nemcsak pénz, de szakmai tudás is kell a cégvezetéshez
Hiába áll rendelkezésre elegendő pénz, ha nincs mögötte szakmai tudás és stressztűrő, valamint kapcsolatépítési képesség – derül ki a K&H: üzletet ide! program felméréséből, amely arra kereste a választ, hogy milyen képességek, képzettségek szükségesek egy sikeres vállalkozás működtetéséhez.

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek