Április 29-ig lehet harcba szállni a 150.000 euróért

2016. április 06. szerda - 09:11 / piacesprofit.hu
  •    

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A győztes 150.000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

CEE LiftOFF

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a második alkalommal megrendezendő CEE Lift Off!-ra. A versenynek, amelynek célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten, idén a Brain Bar Budapest konferencia ad otthont. A győztes, aki az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a hazai befektetők szupercsapataként aposztrofált Power Angels-től kap 150.000 eurós befektetési ajánlatot, és a coworking terek hazai pionírjának számító Loffice-ban tölthet el 6 hónapot. Emellett Magyarország egyik piacvezető ügyvédi irodájának, az Oppenheim csapatának támogatását élvezheti.

Idén a legjobb induló vállalkozások kiválasztása három körben történik: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legrátermettebbek. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze a 10 cégből álló shortlist, a kiválasztottak június 3-án, az Akvárium Klubban megrendezendő Brain Bar Budapesten pitchelhetik projektjüket.

A CEE Lift Off! pontos menetrendje, jelentkezés és az összes hasznos információ: ceeliftoff.com

Kiket keres az idén a tőke?
Bármelyik startupban ott rejlik a lehetőség, hogy az Uberhez, vagy a Prezihez hasonló sikert érjen el, de minden évben vannak bizonyos területek, amelyek népszerűbbek a befektetők szemében és könnyebben jutnak tőkéhez is. Mutatjuk idén mik számítanak divatosnak.

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor