Akadályok nélküli piac? Irány Nagy-Britannia!

2014. október 07. kedd - 11:10 / PP
  •  
  • Előfizetés

Kétnapos cégalapítás, stabil jogi környezet és a nyereség kilencven százaléka kivehető tiszta haszonként. A hatóságok által követett elv: a nyereség útjába még az adók sem állhatnak. Igen, ilyen is van és nincs is olyan messze!

Úgy érzi, itt az ideje, hogy terméke külpiacokra is eljusson? Nem tudja, melyik ország lenne a legideálisabb a terjeszkedésre? Vagy, hogy hol lenne érdemes céget alapítani? A Piac & Profit konferenciaközpont szakmai fórumán elmondjuk, mi szól Nagy-Britannia mellett!

A világ 10. legnagyobb exportőre, a 6. legnagyobb importőre és a harmadik legnagyobb befektető a világ külpiacain, a lehetőségek korlátlanok, a szabályozások egyszerűek. Nagy-Britannia ideális piaci és gazdálkodási környezetet nyújt a hazai kis- és közepes vállalkozások számára is, ha piacbővítési vagy egyéb céllal jelen szeretnének lenni egy jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó ország gazdaságában.

A Brit-Magyar Üzleti Fórumon a hazai kis- és középvállalatok teljes körű áttekintést kapnak a brit piacban rejlő lehetőségekről. A rendezvényen felszólalnak a brit gazdasági környezet, a szabályozás, a működési feltételek szakértői.

Használja ki a lehetőséget, a hatalmas tudásmennyiséget, amit egyetlen nap, egy helyen a legjobb szakemberektől szerezhet meg a fórumon!

Szó lesz Magyarország és Britannia gazdasági kapcsolatairól, annak jövőjéről, várható trendekről, de konkrét gyakorlati útmutatót kap az export finanszírozáshoz, cégalapításhoz és adózási környezethez is. A konzultáción a résztvevők személyesen is feltehetik kérdéseiket előadóinknak.

A rendezvény végén a már jól ismert Üzleti kézfogó teremt alkalmat a résztvevőknek, hogy egymással is megismerkedjenek szervezett rendszerben, névjegycserével.

További információ és regisztráció itt.

Részletes tájékoztatás: [email protected], 06-1/239-9597