Adóváltozásoktól az új cégvezetési trendekig

2014. december 29. hétfő - 10:08 / piacesprofit.hu
  •    

Januárban folytatódik a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adták át legfrissebb tudásukat.

A KKV-AKADÉMIA 2012 őszén indult. Az azóta megtartott 36 rendezvényen mintegy 3500 vállalkozásvezető „más kárán” tanulta meg a legjobb módszereket, megoldásokat, újdonságokat, praktikákat.

Az új év első témája áttekintést nyújt a kkv-vezetők számára az új adózási, cafeteria és társasági jogszabályokról. A vállalkozásvezetők praktikus segítséget kapnak a legjobb szakemberektől, hogyan építsék be döntéseikbe a változásokat. A KKV-AKADÉMIA következő témája az énmárka-, cégmárkaépítés. A  vezető számára elengedhetetlenül szükséges, hogy önmaga személyében is „marketingeszköze” legyen a cégének. A cégmárka erősítésével pedig közvetlenül növelhető a cég ügyfélköre, bevétele.

Tavaly nagy érdeklődés fogadta a befektető- és startupkereső témájú rendezvényeinket. Idén is szeretnénk, ha minél több vállalkozás tudatosítaná, hogy innovációját startup vállalkozásban elindítva, sokkal nagyobb eséllyel tud befektetőt találni. A befektetők ugyanis nagyon vonzódnak az innovációhoz. Februárban szakértőink segítségével megismerhetjük a legújabb webáruházi trendeket, majd a social média üzleti lehetőségeiről is egész napos szakmai konzultációra várjuk a marketing fontosságával tisztában lévő vállalkozásvezetőket. Áprilisban az e-ügyintézésé lesz a főszerep. Konferenciánkon kiderül, hogyan csökkentsük adminisztrációs terheinket olcsón és hatékonyan. A tavaszi félév zárásaként pedig az éves cégvezetési trendeket tekintjük át az e téma iránt érdeklődő kkv-döntéshozókkal.

Témáink:

A Piac & Profit konferenciáin a hasznos ismeretek megszerzése mellett kapcsolatépítésre is van lehetőség. A konferenciák résztvevői megismerhetik egymás üzleti tevékenységét, bemutatkozhatnak egymásnak a későbbi üzletkötés, üzleti kapcsolatok kialakulása reményében.

Regisztráljon több rendezvényre egyszerre kedvezményes áron és hozza el kollégáját is féláron Piac & Profit konferenciáira. A kedvezmények együtt is érvényesíthetőek.

Kérdéseivel kapcsolatban keresse a Piac & Profit Konferenciaközpont munkatársait a 06-1/239-9597-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen.