A Vízivárosba költözik a Bird & Bird

2018. június 26. kedd - 16:30 / piacesprofit.hu
  •    

A Bird & Bird nemzetközi jogi szolgáltató magyarországi irodája új helyre költözik Budára, a Vízivárosba. Az új irodában együtt fog dolgozni a Bird & Bird teljes budapesti csapata, amely nemrég bővült ki a Weil, Gotshal & Manges ügyvédi iroda David Dederick és Siegler Konrád partnerek által vezetett jogászokkal és az őket segítő adminisztrációval. A Peter Knight és David Dederick társvezetők által irányított és egyesített csapat a mai napon költözik a modern Víziváros Office Center harmadik emeletére.

Az új építésű irodaház a Csalogány utca és a Kapás utca sarkán található, a Várkerület, több bíróság és kormányzati épület, valamint Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Mammut környékén lévő felső kategóriás irodai és kiskereskedelmi negyed közelében. A modern technológiával felszerelt új iroda jól tükrözi a cég jövőképét, mely szerint a Bird & Bird a világ vezető ügyvédi irodája kíván lenni azon vállalatok, szervezetek körében, amelyek a technológiai és a digitális fejlődésben rejlő lehetőségekre építenek. A Bird & Bird tudatosan választotta ki az új irodaházat, amely LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold minősítéssel rendelkezik, hogy ezáltal is tanúsítsa a környezet védelme iránti elkötelezettségét.

„Új irodánk és annak arculata jól tükrözi az Európában, a Közel-Keleten, valamint Ázsia csendes-óceáni térségében is kiterjedt jelenléttel rendelkező anyavállalatunk szellemiségét. Az új irodában sikerült a Bird & Bird értékeit igazán kifejező teret kialakítanunk, ahol a technológiai, az M&A, a társasági jogi, az iparjogvédelmi és más szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink is jól érezhetik magukat. Mivel szoros kapcsolatot ápolunk a helyi és regionális ingatlanszakma képviselőivel, ez is segített abban, hogy megtaláltuk a tökéletes helyszínt új irodánk számára” – mondta David Dederick, a Bird & Bird budapesti irodájának ügyvezető partnere és a Bird & Bird Hungary társvezetője.

Kép: Bird & Bird

Kép: Bird & Bird

„A Bird & Bird egyesített csapatának közös irodába történő költözése kiváló lehetőséget biztosít számunkra a magyar piacon és tovább növeli szolgáltatásaink színvonalát a közép-európai régióban. Ez a költözés mérföldkőnek számít ügyvédi irodánk életében, mivel ebben az évben ünnepeljük közép-európai jelenlétünk 10 éves évfordulóját” – tette hozzá Peter Knight, a Bird & Bird Hungary társvezetője.

„Ezzel a lépéssel új fejezet kezdődik a Bird & Bird magyarországi történetében, mivel végleg összevonjuk azokat az üzletágakat, amelyekkel már jó ideje jelen vagyunk a hazai piacon. Így még jobban kiaknázhatjuk csapataink egymást kiegészítő erősségeit és a szakterületeink között fennálló szinergiákat, és közös, egységes platformról tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek” – nyilatkozta Siegler Konrád, a Bird & Bird budapesti irodájának partnere.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiváló irodai környezetet tudtunk a Bird & Bird rendelkezésére bocsátani. Az iroda hűen tükrözi az élvonalbeli technológia és a magas színvonalú szolgáltatások iránti elkötelezettségüket, és ideális helyszínt kínál a magyar üzleti közösség kiszolgálására” – hangsúlyozta Varga Lóránt MRICS, a Bird & Bird budapesti irodájának költözésében közreműködő ingatlantanácsadó cég, a CBRE Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.