Érezhető volt a Tisztelt Ász! versenyzőin a Roland Garros hatása

2017. június 12. hétfő - 11:15 / piacesprofit.hu
  •    

Szombaton a szinte ismeretlen Jelena Ostapenko megnyerte a Roland Garros Grand Slam torna női döntőjét Simona Halep ellen, aki emiatt lemaradt élete első GS győzelméről, egyben a világelsőség megszerzéséről. Ilyen előzmények után a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek 37. Tisztelt Ász! versenyének amatőr teniszezői közül többen elhitték, hogy bárkit legyőzhetnek a verseny során.

Kép: Tisztelt Ász!

37-edszer rendezték meg a „Tisztelt Ász!” versenyt (Kép: Tisztelt Ász!)

A budapesti Tabáni Tenisz Centerben, vasárnap megrendezett társasági tenisztornán a résztvevő párosok felváltva játszották a mérkőzéseiket, illetve kísérték figyelemmel televízión a Roland Garros férfi döntőjét.  Forgács István versenyigazgató szerint érezhető volt a játékosokon a „Roland Garros hatás”. A meccseken sok szó esett arról, hogy egy-egy ütés hasonlított-e a Nadal – Wawrinka mérkőzésen látottakra.

Kép: Tisztelt Ász!

Kép: Tisztelt Ász!

A teniszben szerzett jártasság alapján, öt ágon zajló versenyen összesen 57 mérkőzésen dőlt el a dobogós helyek sorsa.

A Tisztelt Ász! páros tenisztorna győztesei lettek: Mádi László – Patak Péter (Agassi ág), Pintér Sándor – Nagyiványi Tamás (Federer ág), Baja Ferenc – Karácsony Mihály (Sampras ág), Manninger Jenő – Erdei Ferenc (Nadal ág), Csampa Zsolt – Tárczy György (Djokovics ág).

Kép: Tisztelt Ász!

Kép: Tisztelt Ász!

Az esemény fővédnöke Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt. A tenisztorna védnöke, Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára adta át az első helyezett párosok díjait. Az ezüst-, és bronzérmeseknek és a vigaszág győzteseinek adták át a díjakat: Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, Csampa Zsolt a Parlament Sportegyesület elnöke, a BM helyettes államtitkára, Imre Géza a MOB elnökségi tagja, Érsek-Csanádi László a Porsche Hungária Kft. közületi értékesítési igazgatója és Nagyiványi Tamás a HEAD-et forgalmazó Basic Line Kft. ügyvezetője.

Az esemény kiemelt támogatója a Magyar Tenisz Szövetség és az E.ON Hungária Zrt., támogatói a Porsche Hungária Kft., a HEAD, a Tabáni Tenisz Center, a Piac & Profit Üzleti Magazin és a MIX Magazin voltak.

Kép: Tisztelt Ász!

Kép: Tisztelt Ász!

 

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek