A mi hr sztorink – 25 év mögöttünk, 25 év előttünk

2015. május 05. kedd - 12:15 / PP
  •    

Idén negyedszázados évfordulóját ünnepli az Országos Humánmenedzsment Egyesület és ugyanezen évben kerül sor a 25. országos HR konferencia megrendezésére. Változatos és magas szintű szakmai programot, hagyományos közösség ápolást, tudatos kapcsolatépítést, és egy feledhetetlen konferenciát ígérünk meglepetésekkel.

Tisztelt HR Vezetők, Szakemberek, kedves Érdeklődők!

Idén negyedszázados évfordulóját ünnepli az Országos Humánmenedzsment Egyesület és ugyanezen évben kerül sor a 25. országos HR konferencia megrendezésére.

Az idei évben választ keresünk arra, hogy melyek azok az értékek, alapkövek, amelyek nemcsak, hogy elkísértek bennünket az elmúlt 25 évben, de vélhetően elkísérnek majd a következő időszakban is. Olyan elismert kollégák szólalnak meg e témában, akiknek szakmai múltja, karrierje példa lehet a teljes HR közösség számára. És mindegyikük valami egyedi, valami érdekes és nem utolsósorban értékes útravalóval érkezik.

Ugyanakkor a rendkívül gyorsan változó környezeti kihívások és a technológiai fejlődés miatt nem tehetjük meg, hogy nem tekintünk előre, nem kíséreljük meg a lehetetlent, azaz felkészülni a következő 5-10-25 évre. Ezért is kíváncsian várjuk, hogy a friss HR-es generáció miről álmodik, mit szeretne megvalósítani, hogyan látják a személyes és a szakmai jövőképét.

Elemezzük, hogy mit vár el a HR szakmától az üzleti környezet, miként valósuljon meg az üzlet támogatása. És persze bemutatjuk jó példák, mintaértékű projektek prezentálásával a „best practice” –eket, újszerű ötleteket adunk a pörgős és élménynek sem utolsó pecha kucha fordulókon.

Változatos és magas szintű szakmai programot, hagyományos közösség ápolást, tudatos kapcsolatépítést, és egy feledhetetlen konferenciát ígérünk meglepetésekkel.

A konferencia részleteiről folyamatosan tájékozódhat, és a konferenciára jelentkezhet a www.ohe.hu/hrkonferencia weboldalon.

Bízom abban, hogy sok régi ismerőssel és új kollégákkal is szép számban találkozunk, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szűts Ildikó
az OHE elnöke

 

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek