Új készülékkel hódit a Pannon

2009. július 21. kedd - 14:17 / Sajtóközlemény
  •    

2009. július 21-től már a BlackBerry® CurveTM 8900 smartphone is elérhető a Pannonnál. A készüléket képességei alkalmassá teszik mind üzleti, mind pedig magáncélú felhasználásra. A levelezést, kapcsolattartást, szervezést és természetesen a telefonálást is megkönnyítő készülék a Pannon BlackBerry szolgáltatásaival kiegészítve bárki számára megfelelő megoldást nyújthat.

A gondos tervezés eredményeként kialakított kifinomult külső mögött képességek széles skálája rejtőzik. A BlackBerry okostelefonja 2,44 hüvelykes, 480*360-as felbontású képernyője segítségével kiváló vizuális élményt nyújt, míg kezelését megkönnyíti a kézhez álló trackball és a teljes QWERTY billentyűzet. A 3,2 megapixeles kamerával, képstabilizátorral, valamint videofelvevővel és- lejátszóval ellátott készülék garantálja, hogy használójának multimédiás élmények terén se legyen oka panaszra.

"A Pannon 2008 augusztusában vezette be a BlackBerry szolgáltatást és vette fel kínálatába a BlackBerry készülékeket. A siker azóta is töretlen: egyre többen veszik igénybe a push e-mail szolgáltatás és az egyéb készülék-tulajdonságok nyújtotta előnyöket. A BlackBerry 8900-val tovább bővítjük készülék-portfoliónkat, és immár nem csak üzleti ügyfelek, hanem lakossági előfizetők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Pannon BlackBerry" – mondta el a bejelentés kapcsán Laczkó Tóth Gergő, a Pannon tervezési és elemzési igazgatója.

A BlackBerry® Enterprise Solution szolgáltatást az ügyfélmenedzserrel rendelkező, keretszerződött céges Pannon ügyfelek vehetik igénybe, míg a BlackBerry® Internet Solution segítségével bárki könnyen és egyszerűen érheti el elektronikus postafiókját.