Új HP számítógép egyedülállóan többfunkciós teljesítménnyel

2011. augusztus 29. hétfő - 19:00 / Sajtóközlemény
  •    

A HP bővítette Elite üzleti és asztali portfolióját az iparág első többfunkciós PC-jével, ami integrálja az Intel® második generációs Core vProTM technológiáját, ami akár 40 százalékkal jobb teljesítményt, 15 százalékkal gyorsabb merevlemez-hozzáférést és csökkentett várakozást eredményez a távoli IT-menedzsment egyszerűsítésén keresztül.

Ideális a vállalati-, közép-piaci és állami szektor ügyfeleinek, a karcsú, helytakarékos HP Compaq 8200 Elite All-in-One (AiO) asztali számítógép, amely robusztus teljesítményt és a vállalatok által elvárható biztonságot ígér, továbbá sokoldalú távoli menedzsment funkciókat is, valamint integrált együttműködési eszközöket, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy egyszerűen tartsák a kapcsolatot a munkatársakkal akár az irodában, a városban vagy a világon bárhol.

"Egy újabb iparág amelyben elsőként a mi Elite asztali termékcsaládunk bizonyítja elkötelezettségünket a kiváló műszaki tudás és a globális vezető szerep megőrzésére a vállalati számítástechnikában" nyilatkozta Charl Snyman, a HP Személyi Számítógép Divíziójának, Európai, Közel-keleti és Afrikai (EMEA) régiós alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A HP Compaq 8200 Elite AiO páratlan hardver és szoftver innováció, amely megpróbálja kizökkenteni a piacot, s a fókuszt a többfunkciós kategória felé irányítja."

Karcsú, rugalmas külső, virtuális üzleti tevékenységet támogató eszközök

Az üzleti kommunikáció megsegítésére, melyet egy expanzív 58,4 cm-es képátlójú Full HD LED monitor prezentál, a HP Compaq 8200 Elite AiO tartalmaz egy beépített webkamerát, mikrofont és hangszórót, hogy a korszerű távoli face-to-face kommunikáció létrejöhessen. SRS Premium Sound hivatott átadni a kifinomult hangzásvilágot, amely teljesen magával ragadó surround hangzást biztosít. Létrehoztuk a HP virtuális szobákat, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy üzleti előadásokat, csoportos találkozókat és nem utolsó sorban képzéseket bonyolíthassanak le egy könnyen használható online konferencia központ segítségével.

A HP Elite ügyfélszolgálata az állandó minőséget és megbízhatóságot tartja szem előtt

A HP Compaq 8200 Elite AiO a HP-nál szokásos 3 év garanciával kerül forgalomba, amely az alkatrészekre és javításukra terjed ki, mégpedig úgy, hogy a hiba bejelentéstől számított napon megkezdjük a javítást. Biztosítja továbbá a prémium ügyfélszolgálati támogatást a HP Total Care és a HP Care Pack szolgáltatások révén, amelyek kiterjesztett szerviz lehetőségeket és szerződéseket nyújtanak, ezek túlmutatnak a hagyományos garancián azért, hogy maximalizáljuk a beruházás megtérülését. Az ügyfelek problémájukkal nyugodtan fordulhatnak a HP nemrégiben bemutatott Elite Premium ügyfélszolgálat által foglalkoztatott elkötelezett, akkreditált műszaki szakemberekhez is, hogy gyors és mindenre kiterjedő megoldást találjanak a HP Elite termékek esetleges problémáira.

Intelligens teljesítmény, beépített biztonsági eszközök, maximális konfigurálhatóság

A HP Compaq 8200 Elite asztali gép sorozat mellett, a HP Compaq 8200 Elite All-in-One hordozható modell is támogatja a legújabb Intel® processzorokat és az Intel® Q67 Express chipsetet is, hogy intelligenciájából adódóan maximális teljesítményt érjenek el, továbbá támogatja az Intel® Turbo Boost 2.0  technológiáját és az Intel® Hyper-Threading technológiáját is, hogy javítsa az integrált grafikus eszközök teljesítményét. Az új 8200 Elite AiO modellünk már alap Intel felszereltséggel lehetővé teszi az egyszerű telepítést és kezelhetőséget, a HP BIOS funkciókat, továbbá az Intel® vProTM technológiája lehetővé teszi a távoli számítógép kezelését és vitás kérdések online történő rendezését.

A HP Compaq 8200 Elite AiO-ban egy sor fejlett, beépített biztonsági eszköz védelmezi a bizalmas üzleti adatokat, továbbá található benne egy beépített TPM 1.2-kompatibilis biztonsági chipes, hardveres titkosítás, valamint bővebb személyes titkosítást vehetünk igénybe a HP teljeskörű biztonsági csomagján belül a HP ProtectTools használatával, ezen belül a HP DriveLock (Adattároló Zár) , HP Digitalpass (Digitális Névjegy), és a HP Face Recognition (Arc Felismerő) eszközökkel.

A vállalati ügyfelek manapság a maximális konfigurálhatóságot, a rugalmas adattárolást és fájlmegosztást keresik, a HP Compaq 8200 Elite AiO támogatja a maximum 8 GB-os DDR3 SDRAM PC3-1333 memóriát, és még tartalmaz két memóriahelyet is, melyből egyet a mini PCI Express (PCIe) slot-nak tartunk fent és egy további meghajtónak is biztosítottunk helyet. Kibővített kínálatunkból választhatja a Solid State Drive (SSD) opciót, amely a gyorsabb adatelérést, halkabb és alacsonyabb hőmérsékleten történő működést és nagyobb tartósságot biztosítja, lényegesen hatékonyabban, mint a hagyományos merevlemezek.

Elite-szabvány: energiatakarékos, ugyanakkor csökkentett szén-dioxid kibocsátású

 A HP Elite színvonal már elkötelezettségét mutat a környezet iránt, a HP Compaq 8200 Elite AiO megfelel az ENERGY STAR® minősítésének, ráadásul az EPEAT Silver® 87 százalékos hatásfokú, regisztrált tápegységgel is kíméljük a környezetünket. Termékeink előre telepített HP Power Assistant-tal (Energiakezelő Asszisztenssel) kerülnek forgalomba, felügyeli az S3 alvó üzemmódot és a holisztikus hőmérsékletérzékelőket, a ventilátor sebességét, és az energiagazdálkodási beállításokat.