Notebook 50 ezerért

2008. november 19. szerda - 15:25 / Sajtóközlemény
  •    

Ebben az évben a hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile-nál lesz kapható az új, beépített HSDPA-modemes Acer Aspire One netbook, amely kis méretének és 1,1 kilogrammos súlyának köszönhetően egy kisebb táskában is elfér.

Ráadásul a beépített modemmel a bekapcsolás után akár azonnal elérhető a világháló, így az Acer Aspire One segítségével valóban szabad a kommunikáció. Emellett a beépített kamera és mikrofon, valamint a szélessávú internetelérés segítségével külső eszközök csatlakoztatása  nélkül a videochat is egyszerűen használható. A 8,9″-os, 1024×600-as felbontású kijelzőn a weboldalak kényelmesen megtekinthetők, és az Intel Atom 1,6 GHz-es processzorral a netbook akkumulátorról több órán át használható. További előny, hogy a 160 GB-os merevlemezen bőségesen tárolhatók dokumentumok, videók.

Az Acer Aspire One magyar nyelvű Microsoft Windows XP Home operációs rendszerrel új előfizetés és a Mobilinternet 8 GB-os Mobilinternet csomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozat esetén 49980 forintért november 19-étől kapható a T-Mobile-nál.