Nem kell a Facebook mellett ülni, időzíthet is

2012. november 07. szerda - 10:05 / piacesprofit.hu
  •    

Akkor is folyamatosan születhetnek az új posztok a Facebookon, hogy ha éppen tárgyalunk, megbeszélésen vagyunk, vagy egyszerűen csak nem vagyunk online: hogyan lehetséges ez? Időzített posztolással.

“Hétfői napom egész nap tárgyalásokkal telt, este pedig az egyik kedvenc pesti éttermemben vacsoráztam a barátaimmal. Fárasztó, de  eredményes nap volt! Amikor tárgyalok, rohangálok akkor is kommunikálok a Facebook oldalaimon, hiszen a követőim várják az új marketinges anyagokat, híreket, érdekességeket” – írja Héjj Szilárd, a Piac&Profit marketing-szakértője KözösségiHáló című blogbejegyzésében.

“Hétfőn napon is folyamatosan születtek az új posztjaim, de úgy, hogy persze én közben éppen tárgyaltam, szóval nem voltam online. Egyik partnerem épp online volt és látta, hogy posztolok, Facebookon írt nekem, persze én nem reagáltam rá, hiszen nem is tudtam volna. Ő csak írt és írt én meg persze nem reagáltam rá! Végül úgy zárta sorait, hogy micsoda viselkedés ez, hogy én nem reagálok neki. A sorait este 11-kor olvastam már el a vacsora után” – olvasható a blogon.

“Finoman elmagyaráztam neki, hogy sajnos nem voltam online, így nem is tudtam a kérdéseiről. Hát akkor én, hogy posztolok? A válasz egyszerű és nagyszerű a Facebook időzített posztolási lehetőséggel! Még mindig sokan nem tudják, hogy mi is az az időzített poszt! Pedig nagyon hasznos dolog!”

A poszt megírásakor a bal alsó sarokban van egy kis óra és mellette pedig egy places jelző tű. Az órára kattintva betudjuk állítani, hogy az adott posztunk mikor kerüljön ki az idővonalunkra és a Facebook üzenőfalra. Én előszeretettel használom, mert így a Facebook kommunikációm folyamatos. Akár egy évvel előbbre is betudjuk állítani a posztokat. Egy veszélye van, hogy nem tudunk reagálni egyből a post alatti kommentekre! Persze csak akkor, ha tényleg nem tudjuk még smartphone-ról sem elérni a Facebook-ot!

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek