Korlátozott erőforrásból is megvalósítható magas szintű védelem

2017. augusztus 22. kedd - 14:00 / piacesprofit.hu
  •    

Még az informatikai rendszereket magas szinten üzemeltető magyarországi vállalatoknál is – különösen hibrid, virtualizált környezetben – csak részben megoldott a virtuális gépek testre szabott, automatizált védelme.

György László

György László

A Trend Micro bejelentette, hogy június 19-e óta a vállalat magyarországi területi képviselője. Feladatai közé tartozik a jövőben, hogy tovább népszerűsítse a hazai piacon azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a szervezetek biztonságosabbá tehetik adatközpontjaikat és hálózataikat, védekezve a kibertámadások új generációs hulláma ellen.

„Még az informatikai rendszereket magas szinten üzemeltető magyarországi vállalatoknál is – különösen hibrid, virtualizált környezetben – csak részben megoldott

  • a virtuális gépek testre szabott, automatizált védelme,
  • a hálózaton belüli nem kívánt kártékony mozgások detektálása, követése, automatikus blokkolása még a hivatalos javítások megjelenése előtt,
  • illetve a védelmi hatékonyság növelése más internet biztonsági gyártók megoldásaival történő hatékony együttműködés eredményeként.

Ezen feladatok korlátozott erőforrásból történő megoldását segíti a Trend Micro. Gyönyörű kihívás. Ezért vagyok itt” – mondta el György László.

Az MBA fokozattal rendelkező új területi képviselő csaknem 25 éves szakmai tapasztalattal bír a hazai IT piacon. Eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök-közgazdász, később külkereskedelmi diplomát is szerzett. Mielőtt csatlakozott a Trend Micro csapatához, 2016-ban a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója volt, azt megelőzően a Symantec Hungary-nél, illetve a Cisco Systems Magyarország Kft-nél látott el Country Manager feladatokat. Korábban pedig az IBM, az Oracle és az Ericsson hazai képviseleteinél látott el Sales Manager pozíciókat.