Korlátozott erőforrásból is megvalósítható magas szintű védelem

2017. augusztus 22. kedd - 14:00 / piacesprofit.hu
  •    

Még az informatikai rendszereket magas szinten üzemeltető magyarországi vállalatoknál is – különösen hibrid, virtualizált környezetben – csak részben megoldott a virtuális gépek testre szabott, automatizált védelme.

György László

György László

A Trend Micro bejelentette, hogy június 19-e óta a vállalat magyarországi területi képviselője. Feladatai közé tartozik a jövőben, hogy tovább népszerűsítse a hazai piacon azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a szervezetek biztonságosabbá tehetik adatközpontjaikat és hálózataikat, védekezve a kibertámadások új generációs hulláma ellen.

„Még az informatikai rendszereket magas szinten üzemeltető magyarországi vállalatoknál is – különösen hibrid, virtualizált környezetben – csak részben megoldott

  • a virtuális gépek testre szabott, automatizált védelme,
  • a hálózaton belüli nem kívánt kártékony mozgások detektálása, követése, automatikus blokkolása még a hivatalos javítások megjelenése előtt,
  • illetve a védelmi hatékonyság növelése más internet biztonsági gyártók megoldásaival történő hatékony együttműködés eredményeként.

Ezen feladatok korlátozott erőforrásból történő megoldását segíti a Trend Micro. Gyönyörű kihívás. Ezért vagyok itt” – mondta el György László.

Az MBA fokozattal rendelkező új területi képviselő csaknem 25 éves szakmai tapasztalattal bír a hazai IT piacon. Eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök-közgazdász, később külkereskedelmi diplomát is szerzett. Mielőtt csatlakozott a Trend Micro csapatához, 2016-ban a Navigator Informatika Zrt. vezérigazgatója volt, azt megelőzően a Symantec Hungary-nél, illetve a Cisco Systems Magyarország Kft-nél látott el Country Manager feladatokat. Korábban pedig az IBM, az Oracle és az Ericsson hazai képviseleteinél látott el Sales Manager pozíciókat.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor