Védelem, csak kicsiknek

2008. október 01. szerda - 17:30 / Sajtóközlemény
  •    

A phion AG, a biztonságos hálózati kommunikációs megoldások szolgáltatója a IV. ITBN (Informatikai Biztonság Napja) konferencián felvonultatta legkorszerűbb technikáját.

A 2008-ban számos újdonsággal jelentkező osztrák vállalat a tizedik alkalommal októberben, a bajor fővárosban megrendezésre kerülő SYSTEMS kiállítás előtt Magyarországon az ITBN-en mutatta be legújabb szolgáltatásait.

phion M

A kis- és középvállalatok részére kifejlesztetett phion M termékcsalád, a legfeljebb ezer felhasználóval rendelkező közepes cégek számára nyújt biztos megoldást. Ezen terméket azon vállalkozások igényei szerint fejlesztették ki, amelyek komplex és átfogó megoldásokat keresnek a folyamatosan növekvő biztonsági veszélyekre.

A phion M egy olyan integrált rendszer, amelynek egyszerre részei a tűzfalak, a tartalomvédelmi megoldások valamint a támadások, spamek és vírusok elleni megelőző alkalmazások is. Ezen kívül az Appliance-k beköthetők egy netfence Management Centre-be, így a vállalatok hatékonyan és forráskímélően tudják menedzselni biztonsági infrastruktúrájukat.

Az igények optimális kielégítése érdekében a phion AG négy különböző verzióban kínálja termékét: phion MR (20 felhasználóig), phion M1 (100 felhasználóig), phionM3 (500 felhasználóig)  és phion M5 (1000 felhasználóig).

netfence Release 4.2.

A cég továbbfejlesztette az egy évvel ezelőtt piacra dobott netfence Release 4.0-t, amely a vállalatok végponti biztonságát szavatolja. Az új termék a netfence Release 4.2 nevet viseli, elődjéhez képest kibővített finomhangolási és titkosítási lehetőségekkel valamint továbbfejlesztett vírusvédelemmel látta el a fejlesztő phion. Ez azonban még nem minden, mivel a netfence 4.2, amely nagyobb teljesítménnyel, 10 Gbites NIC-vel, új stabilitási jellemzőkkel és központi log nézővel is rendelkezik, elsőként használja a 802.1x Port-ra épülő SSL-VPN-t. Ezen rendszer segítségével installáció nélkül az SSL-VPN segítségével hozzáférési megszorítások végezhetők. A phion AG új terméke nagy százalékban javítja a teljesítménynövekedést a kezelhető hálózati adatforgalom tekintetében.