Fizess a mobiloddal!

2008. november 01. szombat - 21:20 / klímablog/MTI
  •    

MobilFizetés az FHB, a Pannon, a T-Mobile és az MPP együttműködésében. Az ügyfelek új, kényelmes és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe.

Az FHB, a Pannon, a T-Mobile és az MPP által közösen kifejlesztett MobilFizetés szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a két mobilszolgáltató ügyfelei egy, hazánkban merőben új, kényelmes, biztonságos és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe.

A mobilszolgáltatók évek óta foglalkoznak sikeresen hazánkban olyan mobilkereskedelmi szolgáltatásokkal, amelyek a szolgáltatóknál vezetett egyenlegek terhére teszik lehetővé mobiltelefonon keresztül termékek és szolgáltatások megvásárlását.

A piaci tapasztalatok, az ügyfelek és a kereskedők visszajelzései azt mutatták, hogy a mobilkereskedelem elterjedésének feltétele a széles termékskála, a magas költési keret biztosítása, a családtagok vásárlási lehetőségének biztosítása, az egymás között történő pénz küldésének lehetősége, valamint a kereskedő és az ügyfél között történő gyors elszámolás. A Pannon, a T-Mobile, az FHB és az MPP a jelentkező piaci igények figyelembevételével fejlesztették ki a magyar piacon elérhető egyik legkorszerűbb mobilfizetési megoldást.

A MobilFizetés szolgáltatás a Pannon és a T-Mobile számlás és kártyás előfizetői számára – a szolgáltatás keretében nyitott FHB bankszámla, valamint az ahhoz opcionálisan kapcsolódó hitelkeret terhére – különböző pénzügyi műveletek mobiltelefonos intézését teszi lehetővé. Így pl.:  • termékek és szolgáltatások ellenértékének mobiltelefonon keresztül történő kifizetését a rendszerhez csatlakozott kereskedőknél személyesen, vagy távoli eléréssel;

  • mobiltelefon-számlák befizetését, illetve egyenlegfeltöltést;

  • pénz küldését és fogadását a szolgáltatást igénybevevő ügyfelek között függetlenül attól, hogy melyik, a szolgáltatásban résztvevő távközlési szolgáltató ügyfelei;

  • biztosíthatja a valós idejű elszámolást a hét minden napján 0 – 24 óra között a kereskedők és az ügyfelek között;

  • a jövőben a rendszerhez csatlakozó közmű jellegű díjak számláinak kifizetését.

A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó Partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.