Szakértőket igényelnek az uniós pályázati projektek

2013. szeptember 10. kedd - 11:19 / Timár Gigi
  •    

Az uniós forrásokat kezelő intézményrendszer egyik meghatározó szervezete, az ESZA Nonprofit Társadalmi Szolgáltató Kft. szeptembertől gyakorlatorientált képzésekkel segíti az érintetteket az eredményes pályázatíráshoz és projektmenedzsmenthez szükséges tudás megszerzésében.

Gyors, hibamentes, pontos, precíz – mind olyan hívószavak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maradéktalanul teljesíthetőek legyenek a pályázatok megvalósításához kapcsolódó európai uniós elvárások. Ahhoz, hogy minél több uniós forrás hasznosuljon a sikeres pályázatok, eredményesen megvalósított projektek révén, felkészült szakértők, a pályázatkezelő szervezet elvárásait jól ismerő pályázatírók és projektmenedzserek közreműködése szükséges.

Az uniós forrásokat kezelő intézményrendszer egyik meghatározó szervezete, az ESZA Nonprofit Társadalmi Szolgáltató Kft. szeptembertől gyakorlatorientált képzésekkel segíti az érintetteket az eredményes pályázatíráshoz és projektmenedzsmenthez szükséges tudás megszerzésében. Az EU-s támogatási rendszerrel, a 2014-2020-as időszakban várható változásokkal, a pályázati folyamat költségvetési, dokumentációs vagy elszámolással kapcsolatos teendőivel az Általános uniós pályázati ismeretek című képzésen ismerkedhetnek meg a résztvevők. Azok pedig, akik a projektek gyakorlati megvalósulásában érdekeltek, és lebonyolítás, ellenőrzések, szerződések, lejelentési kötelezettségek témában szeretnének választ kapni kérdéseikre, a nyolc napos Európai uniós pályázatok gyakorlati projektmenedzsmentje című képzésen szerezhetik meg az ezekhez szükséges ismereteket.

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és DFT-Hungária szervezésében megvalósuló képzések segítségével a jövőben nem jelenthet nehézséget a pályázati kötelezettségek betartása, az elvárások teljesítése, a pályázati projektek eredményes megvalósítása.

Bővebb információk:

www.esza.hu
www.palyazatinyiltnapok.hu

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor